Hvem er CD Bolig?

Vi er en lokal selvstændig mæglerforretning

CD Bolig - Lokal mægler i Silkeborg og Bjerringbro

Vi gør det samme som de andre mæglere. Bare bedre og billigere.

På få år har vi udviklet os til en af midtjyllands største, selvstændige ejendomsmægler-forretninger. Det er ikke kommet af sig selv. Vi er engagerede og vedholdende fra første håndtryk til sidste underskrift - og vi har et suverænt lokalkendskab med mere end 35 års lokal mæglererfaring i Silkeborg og over 15 års mæglererfaring i Bjerringbro-afdelingen.

Vi er lokale, selvstændige og uafhængige mæglere og koncentrerer os om at sælge din bolig – ikke et bank- eller realkreditlån. Vi har ikke ambitioner om at blive områdets største mæglerforretning, men vi bliver ved med at være den bedste.

Fast og lavt salær

Vi arbejder med et fast lavt salær og gennemsigtighed i enhver fase af dit boligsalg. Som ejendomsmæglere yder vi den samme optimale opmærksomhed og service, der fører til salg af parcelhuset som til liebhaverejendommen – og sørger for at guide dig trygt igennem bolighandlen.

Målrettet markedsføring

Vi er markedsledende i hussalg via online annoncering og på social media - og sørger dermed for at give din bolig den optimale, målrettede eksponering. Du kan via et sælger-login følge med i, hvor mange der har set din bolig på nettet - og holdes i øvrigt løbende opdateret af os i alle processer af dit hussalg.

Vi inkluderer alle elementerne i salgsprocessen i vores faste, lave salær og tager os af hele dit boligsalg. Herunder besigtigelse og vurdering af boligen, fastsættelse af salgspris, udarbejdelse og gennemgang af samtlige dokumenter og budgetter, produktion af professionelle boligfotos og plantegninger – og alt det andet.

Skal vi sælge din bolig? Lad os komme forbi og give en uforpligtende salgsvurdering og præsentation af CD Bolig og vores værdier.

Vi vil være den bedste

Vi er selvstændige mæglere og koncentrerer os om at sælge din bolig – ikke et bank- eller realkreditlån. Vi har ikke ambitioner om at blive områdets største mæglerforretning, men vi bliver ved med at være den bedste

Vi støtter lokalsporten

Vi engagerer os i lokalsamfundet og støtter lokalsporten
- fra glade amatører til eliteniveau.