Rugvej 18, 8840 Rødkærsbro

Dejlig familievilla med skøn beliggenhed med udsigt ned over byen mod syd og gåafstand til alle byens faciliteter

- Virkelig dejlig familievilla, særdeles velbeliggende for enden af lukket vænge, på toppen af byen, med en pragtfuld udsigt over området mod syd. Herfra er alle byens faciliteter inden for gåafstand. 
- Rødkærsbro er en velfungerende stationsby med et aktivt foreningsliv og velfungerende skole og ny flot daginstitution med børnehave og vuggestue. Her er alt hvad børnefamilien har behov for. Ønskes der mere "byliv" er Viborg blot 12 minutters kørsel væk. Her er desuden velfungerende offentlige transportmuligheder med både bus og tog.
- Velindrettet med 3 gode værelser i stueplan. Såfremt det ønskes, kan der meget let etableres endnu et værelse i en af stuerne, uden at man går på kompromis med funktionaliteten i rummet.
- Huset er bygget på en let skrånende grund, hvilket skaber et spændende udemiljø. Her er store sydvendte terrasser i hhv. sten og træ. Er der behov for mere læ og varme, kan der fortrækkes til den hyggelige udestue på 23 m². Fra terrasserne, udestue og opholdsstuen, er der en pragtfuld udsigt ind over byen med skovklædte skråninger i baggrunden - fantastisk.
- Ejendommen er energioptimeret med 4 kWh solcelleanlæg til egenproduktion af strøm fra 2011. Huset opvarmes med fjernvarme. 
 
Indretning:

For enden af den blinde villavej, møder man husets præsentable indkørsel. Herfra er der nedkørsel til den integrerede garage på 26 m², der findes i underetagen. Man kan også fortsætte til fods mod husets fordør på siden af huset. 
 
Via fordøren, er der adgang til forgang/entré, der ligeledes fungerer som fordelingsgang til husets øvrige rum. Herfra er der adgang til oprindeligt gæstetoilet samt nedgang til underetagen. Derforuden er der adgang til husets køkken samt dagligstue.
Køkkenet er senest moderniseret med nye køkkenelementer i år 2000. Her er rigtig god bord- og opbevaringsplads i de mange skuffer og skabe og der er desuden god plads til at indrette en særskilt spiseplads i køkkenet. 
Fra køkken og forgang er der adgang til spisestuen, der giver videre adgang til rummelig dagligstue samt dejlig udestue. Fra både dagligstue og udestue, er der en skøn udsigt ned over byen. Virkelig skønt. 
Fra spisestuen er der ligeledes adgang til et ekstra værelse samt central fordelingsgang til yderligere 2 gode værelser samt pænt oprindeligt badeværelse med både kar og brus og naturligvis gulvvarme.
Husets underetage rummer foruden den integrerede garage, et fint disponibelt rum med plads til husets teknik, diverse opbevaring, værksted mv. Herfra er der adgang til oprindeligt bryggers med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. 
Fra bryggerset er der opgang til stueplan, så man også af denne vej kan komme ind i huset.
 
Alt i alt, en rummelig tidstypisk villa med en særdeles attraktiv beliggenhed og den skønneste udsigt ud over området og grønne arealer uden for byen.
En beliggenhed, der skal opleves.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger