Angelkær 11B, 8850 Bjerringbro

Flot og særdeles velindrettet rækkevilla med attraktiv beliggenhed. Tæt til byen og i rolige omgivelser

- Velholdt og løbende moderniseret, således at boligen i dag fremstår smagfuld, moderne og 100% indflytningsklar. Døre og vinduer i huset fremstår alle i god stand og er skiftet løbende. Alle Velux-vinduer på tagetagen er skiftet løbende.
- Her er flot moderniseret køkken/alrum med lyse elementer og alt i hårde hvidevarer i god kvalitet.
- Alrum og stue er i åben forbindelse med hinanden og beriges af et rigtig godt lysindfald fra begge sider af huset. Specielt de fine partier mod den sydvendte terrasse giver et rigtig dejligt lys i boligen. 
- Velindrettet bryggers med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. 
- Overetage med i alt 3 gode værelser og stort flot badeværelse med glasbruseniche og hvid sanitet.
- Dejlig og særdeles overkommelig sydvendt baghave. Her kan du opholde dig helt ugeneret og nyde solen på den åbne eller overdækkede terrasse.
- Angelkær er velbeliggende i et roligt kvarter med et flot nærmiljø, hvorfra der er gå-afstand til mange af byens faciliteter. På blot 5 minutters gang, står du ved skovkanten til Egeskoven, hvor der er et hav at stier med smuk natur.
 
 
Indretning:
Man ankommer til huset nordside, hvor der er anlagt indkørsel med plads til 2 biler. Der er vognly til én bil med integreret fint udhus med plads til cykler eller diverse anden opbevaring. Fra indkørslen, kommer man direkte til husets fine entré, der ligeledes fungerer som fordelingsrum til husets øvrige afdelinger. Her er plads til garderobe og adgang til husets særskilte bryggers. Bryggers er velindrettet med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. Praktisk og fint integreret. Entréen giver ligeledes adgang til køkken/alrum, pænt gæstetoilet samt opgang til husets overetage via flot svungen trappe. Husets køkken er funktionelt og moderne udført. Her er pæne lyse elementer fra Kreum-køkkener og mange af hvidevarerne er senest opdateret i 2020 og i virkelig god kvalitet. I såvel køkken/alrum som stue er der ligeledes lagt flotte laminatgulve med udseende som skibsparket, hvilket giver et ensartet og eksklusivt udtryk til rummet som helhed. Fra køkken er der åben forbindelse til alrummet, der giver god plads til at indrette spiseplads med åben forbindelse til opholdsstuen. Fra alrum er der udgang til den skønne baghave med skøn terrasse, en åben og en overdækket del, der sikrer optimal udnyttelse af uderummet. Baghaven er ugeneret og aldeles overkommelig at passe. Husets overetage er som tidligere nævnt særdeles veludnyttet og rummer i alt 3 gode store værelser, alle med integrerede skabe og lige til at rykke ind i. Her er endvidere pænt moderniseret badeværelse med klinkegulve, bruseniche i glas og pænt hvid sanitet.
Alt i alt, en rummelig rækkevilla med alle parcelhusets kvaliteter, dog uden den traditionelle store have, der skal holdes.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger