Poppelvej 23, 8850 Bjerringbro

Flot moderniseret familievilla med attraktiv central beliggenhed i rolige omgivelser

- Særdeles vel vedligeholdt familievilla, der har haft samme ejer gennem de sidste 49 år. Her er alt passet og plejet igennem tiden, hvilket gør, at ejendommen står særdeles flot den dag i dag.
- Velbeliggende på lukket stikvej med kort afstand til alle byens faciliteter.
- Alle vinduer og døre er skiftet til elementer i træ/alu, ligesom husets gavle er skiftet til beklædning i eternit, hvilket sikrer minimal vedligehold fremadrettet.
- Flot køkken og bryggers fra 2008 med elementer i lyst træ og god bord- og opbevaringsplads. Køkken har åben forbindelse til alrum med god plads til spiseplads for selv den lidt større familie. Moderne og praktisk.
- Dejlig opholdsstue med udgang til skøn udestue, hvorfra der er et skønt kig til haven.
- Flot nyt gæstetoilet fra 2019 på stueplan og pænt badeværelse på 1. sal.
- Velindrettet tagetage med i alt 4 værelser og stor repos, der i dag anvendes til kontorplads. Såfremt der er behov for endnu et værelse, kan det indrettes på stueplan ved behov.
- Dejlig ugeneret baghave med gode solterrasser.
- En villa, der for ganske få midler er indflytningsklar.
 
Indretning:
Via husets vognly, kan man komme tørskoet direkte ind i husets bryggers, der er pænt moderniseret i 2008. Her er der grovkøkken og plads til garderobe og vaskefaciliteter.
Fra bryggers kommer man til husets flotte køkken/alrum, der ligeledes er moderniseret i 2008 med flotte elementer fra Designa køkken. Køkken er i åben forbindelse med rummeligt alrum, der giver god plads til spiseplads for selv den lidt større familie. Her er et skønt lysindfald fra de mange store sydvendte vinduespartier. Et virkelig dejligt og funktionelt rum.
Fra alrummet er der opgang til husets 1. sal samt udgang til husets entré. Entréen fungerer ligeledes som centralt fordelingsrum til både alrum, gæstetoilet og opholdsstuen.
Gæstetoilettet er renoveret i 2019 og fremstår flot og moderne med væghængt toilet og flot hvidt interiør.
Dejlig rummelig opholdsstue, der er opdelt i 2 sektioner, der begge anvendes til regulær opholdsstue. Den ene afdeling med hyggelig pejs, den anden med udgang til den skønne udestue. Såfremt det ønskes, kunne der fint etableres et ekstra værelse i stuen ved behov.
Udestuen er lys og rummelig og giver rig mulighed for at forlænge udesæsonen i det tidlige forår og helt til det sene efterår. Fra udestuen er der et flot kig til den skønne baghave.
Husets tagetage er særdeles veludnyttet og rummer foruden stort repos hele 4 værelser og et badeværelse. Det ene af de 4 værelser er et sammenlagt værelse, men det kan fint deles igen ved behov således, at der er igen er 4 selvstændige værelser.
Badeværelset er indrettet med bruseniche, toilet og lyst interiør. Den rummelige repos anvendes i dag som kontorplads, hvilket rummet egner sig perfekt til.
I husets oprindelige garage er der indrettet et dejligt værksted og opbevaringsrum. Der foruden er der opført et åbent udhus med plads til cykler mv.
Alt i alt en virkelig flot og velholdt villa, med en skøn beliggenhed, der vil være perfekt for familien, der søger et hus i flot stand og med god plads.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger