Ellekrattet 2, 8850 Bjerringbro

Arkitekttegnet familievilla med 5 store værelser, 2 badeværelser og attraktiv beliggenhed

- Spændende familievilla, der gennem tiden er løbende moderniseret i stort set alle rum. Bl.a. er flere af husets vinduespartier skiftet løbende. Derudover er hele husets kloaksystem fornyet.
- Køkken, bryggers og begge badeværelser er flot moderniseret i 2017 og fremstår moderne i lyse farver. En villa, der for ganske få midler er indflytningsklar.
- Spændende planløsning med stort moderne køkken-alrum og opholdsstue ud i ét. Et fantastisk rum, hvor alrum og stue alene udgør ca. 55 m². I begge rum er der et skønt lysindfald fra de store vinduespartier mod hhv. syd og øst.
- Husets arkitektur, med det flade tag, giver mulighed for ovenlysvinduer, hvilket arkitekten har gjort god brug af da huset blev tegnet. Dette giver et skønt lysindfald i de rum hvor løsningen er anvendt, som kun ovenlys kan gøre det.
- Her er i alt 5 gode store værelser fordelt på 2 afdelinger, hvilket giver en rigtig god funktionalitet i huset. Her er, med andre ord god plads og albuerum til selv den lidt større familie.
- Særdeles velbeliggende på blind stikvej i det populære "krat kvarter". Herfra er der gå-afstand til den skønne natur i, og ved, Egeskoven, samt kort afstand til alle midtbyens faciliteter. Der er via lukket stisystem, ligeledes adgang til skole, børnehave samt et hav af fritidsfaciliteter i byens store og velassorterede idrætspark.  
 
Indretning:
Det første du møder er husets velanlagte og store indkørsel. Her er god plads til den daglige parkering og tillige god plads til gæsteparkering. På siden af huset, mod vest, er der påbygget et mindre skur med plads til diverse opbevaring, cykler eller lignende.
Fra indkørslen er der indgang til både husets bryggers samt forgang/entre. Husets bryggers er pænt moderniseret i 2017 med lyse elementer med god plads til diverse opbevaring. Her er grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. Pænt og praktisk.
Via bryggerset er det næste man møder det lyse køkken, der ligeledes er pænt moderniseret i 2017. Her er hvide elementer med kontrastskabende sorte greb og pæne klinkegulve, hvilket giver et stilrent og moderne look.
Fra køkkenet er der åben forbindelse til husets rummelige alrum og stue, der ligeledes er i åben forbindelse til hinanden. Stue og alrum er på imponerende 55 m², hvilket giver god plads til spiseplads, for selv den store familie. Der er også god plads til opholdsstue i vinklen i rummet. Fra alrummet er der via dobbelt terrassedør, udgang til den skønne flisebelagte terrasse mod syd/øst, hvorfra haven og solen kan nydes i fulde drag. Opholdsstuen er udstyret med brændeovn og der er også i dette rum et skønt lysindfald fra de store vinduespartier.
Fra stue og køkken er der adgang til husets store entré, der ligeledes fungerer som fordelingsrum til husets øvrige rum. Her er indbyggede skabe og god plads til garderobe. Fra entréen er der adgang til 2 store værelser og et flot gæstebadeværelse fra 2017 med brus og hvid sanitet. Det ene værelse anvendes til soveværelse og det andet som teenageværelse. Det største af værelserne er på 18 m² og er tilbygget i 2009. Entréen giver adgang til endnu en fordelingsgang ned langs en værelsesafdeling, der byder på endnu et flot badeværelse fra 2017 med brus og dobbelt vaskearrangement. Der er her adgang til yderligere 3 gode værelser, alle med indbyggede skabe og lyse parketgulve.
Alt i alt, en flot og pænt moderniseret villa med god plads til den moderne børnefamilie.
Grunden er anlagt som en pæn lukket have rundt om boligen, med plæne og højbede, samt fine både overdækkede og åbne terrasser.
Bag ejendommen, mod vest, er der ligeledes endnu et indbygget udhus med god plads til haveredskaber og værkstedsfaciliteter.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger