Storegade 35, 8850 Bjerringbro

Klassisk flot 30'er villa med god planløsning og flotte arkitektoniske detaljer - til spotpris!

- Flot villa fra en svunden tid, hvor der virkeligt blev gjort noget ud af byggeriet. Her er mange flotte detaljer i murværket, der fremhæver husets flotte byggestil og stor hævet terrasse og altan på bagsiden af huset.

- Indvendigt går de flotte byggetekniske detaljer igen med flotte ornamenter på væggene i stuerne og flotte stukdetaljer ved lofterne. Her er højt til loftet og en fantastisk hall med smuk svungen trappe til overetagen. Dengang var der bare lidt mere "Swung" over byggeri.
- Ejendommen har en god planløsning med hele 5 værelser og toiletter på begge plan.
- Her er der tale om et rigtigt byhus, der ligger i gå-afstand fra alle byens faciliteter. Næsten lige uden for døren finder du offentlig transport med bus og tog, indkøb og blot 100 meter væk forenes Storegade med et lukket stisystem, der fører direkte til skole, børnehave og et hav af fritidsfaciliteter i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Så kan man ikke bo mere centralt.
- Bag ejendommen mod syd er der dejlig lukket have med stor plæne og skøn solterrasse med udsigt over hele baghaven.
- Til huset hører endvidere stor kælder på 102 m² med god plads til diverse opbevaring, værksted eller anden pladskrævende hobby.
- Huset fremstår stærkt med den flotte byggekvalitet, dog må det påregnes, at husets tag skal skiftes inden for overskuelig tid.
- I alt 274 etage m².
 
Indretning:
Fra husets præsentable forhave ud mod vejen, er der opgang til husets entré via solid betontrappe. Her er det første man møder den pompøse hall, der virkelig sætter stemningen og understreger husets klassiske karakter. Her er der flot svungen trappe til 1. sal samt adgang til stueplanets øvrige rum.
Pænt moderniseret køkken fra 2013 med rigtig god bord- og opbevaringsplads i de mange skabe og skuffer. Fra køkken er der få skridt ind til stuen, der byder på såvel spise- som opholdsafdeling. Her er der et skønt lysindfald fra de mange sydvendte vinduespartier og udgang til den skønne og delvist overdækkede terrasse mod syd. Herfra har du et skønt overblik over den grønne baghave. Stuen er også udstyret med en brændeovn, der nemt giver et godt supplement til varmen på hele stueplan, såfremt det ønskes. Fra stuen er der adgang til et stort værelse, der af sælger anvendes som soveværelse. Stueplan byder på mange alternative indretningsmuligheder, og hvis det ønskes at lave stort køkken/alrum, sammenhængende med stuerne, er det også en mulighed.
Pænt gæstetoilet med gulvvarme fra 2013 i forbindelse med husets hall.
1. salen er særdeles velindrettet og rummer i alt 4 værelser, hvoraf det ene er et stort gennemgangsværelse, eller alternativt et stort soveværelse med tilhørende walk-in garderobe og udgang til den flotte altan. Her er en dejlig rumfornemmelse uden alt for dominerende skråvægge, grundet de mange store kviste. Tagetagen byder ligeledes på stort lyst badeværelse med både kar og brus og naturligvis gulvvarme.
Husets store kælder er kosmetisk opdateret af sælger og fremstår med lyse malede vægge og gulve og rummer bl.a. stort bryggers, indrettet med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. Derforuden er der adskillige gode disponible rum, der kan anvendes til mange formål, pladskrævende hobby, værksted oma. Der er både indvendig og udvendig nedgang til kælderen.

Til villaen hører endvidere god garage på ca. 15 m².

En virkelig flot og klassisk villa med en særdeles central beliggenhed. Her er mange muligheder og en pris, der giver luft til at gennemføre de drømme en kommende køber måtte have for ejendommen. 

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger