Ternevej 5, 8643 Ans By

Skøn familievilla i flot stand med moderne planløsning, attraktiv beliggenhed og dejlig lukket have

- Særdeles velbeliggende på blind stikvej, tæt til alle byens faciliteter. Fra ejendommen er der gåafstand til skole, daginstitution, indkøb, off. Transport mv.
- Omgivelserne rundt om huset er ligeledes flotte og velanlagte med skøn have med mange hyggelige kroge og flere gode terrasser.
- Huset har gennem den seneste årrække fået foretaget mange gode moderniseringer og fremstår indflytningsklart for ganske få midler. De fleste af husets vinduer og døre er skiftet løbende siden 2007. Huset er ligeledes blevet efterisoleret i vægge og på loft og mange af husets installationer er skiftet.
- Bryggers og badeværelse er flot moderniseret i 2010 og fremstår moderne med lyst interiør.
- Villaen rummer i alt 4 rigtig gode værelser og er indrettet med åbent køkken-alrum og stue ud i ét. Moderne og funktionelt.
- Til huset hører vognly med integreret stort isoleret værksted, der er flot udført med støbte gulve og troldtekt lofter. Et virkelig godt og brugbart rum til mange formål.
- Det må påregnes at husets tagbelægning skal skiftes inden for overskuelig tid.

Indretning: 
Fra husets Indkørsel, kommer man direkte carporten, der naturligt forlænges af det store isolerede værksted hvor der er god plads til diverse aktiviteter og opbevaring. Fra vognly er der få skridt over til husets bagindgang. Her kommer man direkte til et flot moderniseret bryggers fra 2010 med flot interiør fra Invita. Her er der indrettet grovkøkken samt plads til garderobe og vaskefaciliteter. Praktisk og pænt.
Bryggerset giver adgang til pænt køkken fra 2002 med elementer i egetræ og god bord og arbejdsplads. I køkkenet er der ligeledes plads til at indrette praktisk spisekrog. Køkken er i åben forbindelse med den rummelige opholdsstue, der giver god plads til såvel spise som opholdsafdeling.
I stuen er der et virkelig skønt lysindfald fra de mange vinduespartier rund på de 3 af stuens vægge. Der er endvidere udgang til skønne terrasser på hver side af stuen hvor solen kan fanges hele dagen. Den ene af terrasserne er delvist overdækket og den anden er helt ugeneret ud mod baghaven med muret læ-mur mod syd. Virkelig lækkert.
Fra stuen er der adgang til et fint soveværelse med stor indbygget skabsvæg der går helt fra gulv til loft.
Fra alrummet, er der adgang til præsentabel entré og central fordelingsgang ud i et. Her er der garderobeplads for gæster og adgang til husets øvrige 3 gode børneværelser. Flot stort badeværelse fra 2010, med flot hvidt interiør med stenbordplade og helstøbt vask, ligeledes fra Invita. Stilfuldt og flot. Her er naturligvis gulvvarme og stor og rummelig bruseniche.
Her er der virkelig tale om en flot familievilla, der passer perfekt til den moderne børnefamilie med den korte afstand til alle byens faciliteter og den velfungerende indretning.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger