Thorsgade 8, 8881 Thorsø

Velindrettet etplansvilla med dejlig central beliggenhed i rolige omgivelser

- Tæt til alle byens faciliteter, herunder indkøb, skole, daginstitution, off. transport, fritidsfaciliteter mv. Fra ejendommen er der reel gåafstand til det meste.
- Virkeligt charmerende udemiljø, bag ejendommen med stor hævet træterrasse, glaspavillon og rindende bæk i haven. Charmerende og helt ugeneret.
- Pænt moderniseret køkken og badeværelse fra 2008.
- Døre og vinduer er skiftet løbende gennem tiden.
- Fint soveværelse med stor integreret skabsvæg samt et mindre ekstra værelse, der i dag anvendes til kontor.
- Rummelig vinkelstue med brændeovn og direkte udgang til den skønne træterrasse.
- Ejendommen er tilsluttet Thorsø Fjernvarme A.m.b.a., der er blandt de værker i området, der har de laveste enhedspriser.
 
Indretning:

Ved ankomst til ejendommen er der mulighed for at parkere i den tilhørende garage eller på det dobbelte granitbelagte parkeringsareal ud for husets vestlige gavl. Huset kan entreres via entré på forsiden af ejendommen eller via bryggersindgang på bagsiden af huset.
Forgangen er indrettet med plads til garderobe og giver videre adgang til en lille central fordelingsgang, med adgang til husets øvrige rum.
Flot u-køkken fra 2008 med hvide elementer og rigtig god bord- opbevaringsplads i de mange skuffer og skabe.
Fra køkken er der åben forbindelse til den rummelige vinkelstue, der er indrettet med både spise og opholdsafdeling. I stuen er der brændeovn med smart varmeflytningssystem, hvilket gør, at brændeovnen fint kan varme det meste af huset op. Der er et rigtig dejligt lysindfald i stuen fra de mange vinduespartier og der er ligeledes udgang til den skønne sydvendte træterrasse hvorfra der er en dejlig udsigt til resten af haven.
I den fint disponerede baggang med faste skabe, er der masser af opbevaringsplads og plads til fryser.
Pænt badeværelse med gulvvarme fra 2008. Her er glas-bruseniche og plads til vaskefaciliteter, pænt og praktisk.
Slutteligt er der for enden af den lille centrale fordelingsgang, adgang til fint soveværelse med stor integreret skabsvæg med skydelåger samt et mindre værelse, der i dag anvendes til kontor.
Til huset hører muret garage med plads til bil og haveredskaber og en virkelig skøn baghave med gode terrasser, både åbne og delvist overdækkede. Her er desuden en dejlig glaspavillon med skøn udsigt til haven og den rindende bæk der løber gennem haven.
Alt i alt, en fin lille villa, pænt moderniseret og med skøn og overkommelig have.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger