Skovbrynet 2, 8850 Bjerringbro

Dejlig familievilla med særdeles central beliggenhed!

- Villaen er velholdt gennem tiden og opdateret med nyt køkken og badeværelse i 1999.
- Skøn udestue på 23 m² med kig til den dejlige have.
- Særdeles central beliggenhed med gåafstand til alle byens faciliteter og blot 100 meter fra den skønne natur i Egeskoven.
- God logistik i området med gang- og cykelsti til skole, børnehave samt et hav af fritidsfaciliteter i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.
- God plads med i alt 198 m². 1. salen rummer foruden et ekstra værelse en meget stor gildesal/multirum med et hav af anvendelsesmuligheder. Såfremt der er behov for et ekstra værelse, kunne det nemt indrettes her.
- Skøn have, der grænser direkte op til det flotte og rekreative areal, 'Tusindfrydsengen', der ligger i forgrunden til skoven. Grunden grænser ligeledes op til Møllebækken hvor der ved bækkens bred er skabt en dejlig terrasse med skønt miljø ved "vandet".
 
Finesser: Skøn villa med god plads. Villaen fremstår velholdt med køkken og badeværelse fra 1999. Virkelig dejlig udestue i fin kvalitet med termoglas og skønt lysindfald. 
 
Beliggenhed: Villaen er særdeles centralt beliggende med kort gå-afstand til alle byens faciliteter. Herfra er der cykel- og gangsti til skole og børnehave samt et hav af fritidsfaciliteter i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter med svømmehal, boldbaner, fitnesscenter mv. Fra villaen er der kig til den skønne natur i egeskoven, der starter hvor Skovbrynet slutter, blot 100 meter fra huset. Villaen er velbeliggende på en 986 m² stor hjørnegrund og har kun nabo til den ene side. Mod øst grænser grunden op til skønt stort grønt areal i forgrunden til skoven og lige i skel, løber Møllebækkens kolde vand. Bækken er dog ikke mere end 20-30 cm. dyb. Ved bækkens bred er der skabs en dejlig terrasse med skønt miljø ved "vandet".
 
Indretning: Bryggers med grovkøkken samt plads til garderobe og vaskefaciliteter. Herfra adgang til dejligt køkken fra 1999 med elementer i egetræ og god skabs og bordplads. Fra køkken er der åben forbindelse via halvmur til stort alrum med god plads til spiseplads. Herfra udgang til skøn udestue med kig til haven. Fra alrummet er der ligeledes adgang til værelsesafdeling med rummeligt soveværelse med skabsvæg samt et ekstra værelse. Pænt badeværelse fra 1999 med både kar og bruseniche. Her er pænt hvidt interiør og naturligvis gulvvarme. Fra alrummet er der via dobbelt fransk dør, adgang til 2 stuer én suite med rigtig god plads og brændeovn. Stuerne ligger i vinkel og såfremt det ønskes, kunne den ene stue, nemt omdannes til et værelse ved behov. Fra stuen, er der ligeledes adgang til udestuen samt husets rummelig éntre med adgang til pænt gæstetoilet samt opgang til 1. sal. Overetagen rummer endnu et værelse med skabe samt virklelig stor gildesal/multirum på godt 44 m² med et hav af muligheder. Her kan fint indrettes et ekstra værelse såfremt det ønskes. En stor villa med rigtig mange muligheder. Her får man virkelig meget hus for pengene.
 
Andre oplysninger: Til villaen hører endvidere lukket garage med automatisk port og integreret redskabsrum.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger