Fredensvej 31, 8850 Bjerringbro

Moderne arkitektegnet villa i ét plan med en af byens bedste beliggenheder helt ned til Gudenåen!

- Virkelig flot og arkitektonisk moderne villa, arkitekttegnet og med en af byens absolut mest attraktive beliggenheder. Fra huset, haven og terrasserne, har man den skønneste udsigt til Gudenåen.
- Villaen er opført i 1989 i fine materialer med fuldmurede indervægge og er løbende opdateret. Huset er bl.a. tilbygget i 1995 og der er oplagt nyt tegltag i 2004. Her er endvidere installeret nyt flot kvalitetskøkken med elementer fra Biga-køkkener. Flot og smagfuldt.
- Husets moderne ydre går igen indendørs, hvor man møder en rigtig god planløsning og opholdsrum med lofter til kip og et enkelt forskudt niveau ned til stuerne. Elegant og spændende.
- Her er 3 gode værelser, 2 badeværelser og en oplagt mulighed for at indrette et 4. værelse i tilbygningen såfremt der er behov for det, uden at man går på kompromis med funktionaliteten i nogle af de andre rum. Her er gulvvarme i alle rum og ventilationssystem med varmegenindvinding (Genvex).
- Her er virkelig flot anlagt have med sydvendte terrasser og flot belægningsarbejde hele vejen rundt om huset. Fra ejendommen er der gåafstand til byens faciliteter og fantastisk natur, lige uden for døren. Så er det svært at finde en bedre beliggenhed.
- Foran baghaven, ned mod åen, ejer 5 grundejere (incl. nr. 31) i forening, fællesarealet "Lærkelunden", der fungerer som rekreativt areal for de 5 grundejere og sørger for, at åen ikke kommer for tæt på haverne. Helt unikt.
- Til huset hører dobbelt integreret vognly på 46 m² med integreret redskabsrum.
 
Indretning:
Fra den flotte og præsentable indkørsel, er der direkte adgang til det integrerede vognly, hvorfra du kan gå tørskoet ind i husets bryggers. Integreret i vognlyet, er der ligeledes indrettet isoleret redskabsrum samt uisoleret rum til cykler.
Bryggers er indrettet med teknikrum og grovkøkken med plads til vaskefaciliteter. Fra bryggers er der ligeledes adgang til et mindre depotrum med plads til diverse opbevaring. Fra bryggers kommer man direkte til en central fordelingsgang, der leder til børneafdelingen med 2 gode værelser og eget tilhørende badeværelse.
Fordelingsgangen giver ligeledes adgang til husets flotte køkken/alrum der sammen med de 2 stuer fungerer som hjertet i huset. Her er installeret flot og moderne kvalitetskøkken med elementer fra Biga-køkkener (Kreum) og alt i hårde hvidevarer. Her er lofter til kip med integreret ovenlys, hvilket giver en virkelig god rumfornemmelse. Fra køkken, alrum og begge stuer, har man en fabelagtig udsigt over baghaven med Gudenåen i baggrunden. Der er plads til indretning af spiseplads i alrummet og naturligvis udgang til det flotte terrasseanlæg mod syd.
Fra alrummet er der via 3 trin, nedgang til forsænket opholdsstue, ligeledes med lofter til kip og et fantastisk lysindfald fra de mange store vinduespartier mod den skønne udsigt. Fra opholdsstuen er der åben forbindelse til den tilbyggede pejsestue fra 1995, der er opført i samme stil som resten af huset med lofter til kip og fokus på lys og den fantastiske udsigt mod åen. Tilbygningen er udformet således at der ved behov, kan indrettes et ekstra værelse i stuens vinkel, uden at det gør noget ved funktionaliteten i nogle af rummene. Gennemtænkt og praktisk.
I den modsatte ende af huset, med adgang fra alrummet, findes der en forgang med plads til garderobe samt soveværelse med faste skabe og tilhørende forældrebadeværelse. Der er adgang til badeværelset fra både soveværelset og entréen, således at gæster ikke skal gennem soveværelset for at benytte badeværelset. Fra soveværelset er der også udgang til terrasse og haven.
Alt i alt, en pragtfuld ejendom med en fantastisk beliggenhed.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger