Solvej 5, 8850 Bjerringbro

Dejlig villa i 3 plan, velbeliggende i roligt kvarter med fin lille baghave og stor flisebelagt terrasse.

- Charmerende mindre villa i fin stand med nyt tag fra 2005 og nyere vinduer flere steder.
- Stueplan er flot moderniseret i 2018 med nyt køkken, nye flotte laminatgulve samt nye lofter. Virkelig lækkert.
- Overetage med 2 værelser og mindre toilet.
- Kælder i fin stand på 52 m² med gode funktionelle rum. Her er 2 gode disponible rum, der tidligere har været anvendt som værelser ( Dog ikke godkendt til beboelse ) - Loftshøjde, ca. 1,90 mtr.
- Rummeligt vaskerum med plads til vaskefaciliteter samt særskilt badeværelse med gulvvarme og pænt lyst interiør samt særskilt toilet. Pænt og praktisk.
- Huset har et flot energimærke ( C ), alderen taget i betragtning og sælger bruger årligt for ca. kr. 10.000,- i fjernvarme.
- Fra huset er der kort afstand til alle byens faciliteter og gå-afstand til skole, børnehave, vuggestue, gymnasium mv.
- Her er det billigere at eje end at leje.
 

Indretning:

Fra husets indkørsel, kommer man lige til den flisebelagte trappe, der fører til entréen. Går man bag om trappen er der ligeledes egen indgang til kælderen. Entréen fungerer som fordelingsrum med trappe til 1. sal og nedgang til kælderen. Foruden op og nedgang, gives der adgang til såvel køkken som stue. 
Virkelig flot køkken fra 2018 med flotte hvide grebsfrie elementer og bordplade i massivt egetræ. Her er rigtig god bord og opbevaringsplads i de mange elementer og plads til lille spiseplads for enden af køkkenet, hvorfra der er udgang til dejlig ugeneret sydvendt terrasse. Fra køkken, er der åben forbindelse til den flotte stue, der ligeledes er renoveret i 2018 med nye flotte gulve og lofter. Her er et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier samt god plads til både spise og opholdsafdeling.
1. salen rummer repos med adgang til toilet samt 2 værelser. Her er høje skunke, der kunne udnyttes, såfremt man på sigt ville optimere indretningen på 1. salen.
Kælderen har en fornuftig lofthøjde på ca. 1,90 mtr. og er indrettet med entré og 2 gode disponible rum, der tidligere har været anvendt som værelser ( Dog ikke godkendt til beboelse ). Her er endvidere rummeligt vaskerum med plads til vaskefaciliteter og særskilt badeværelse og toilet med gulvvarme og pænt lyst interiør på badeværelset.
Bag huset er der fin baghave, hovedsageligt udlagt i plæne samt stor flisebelagt terrasse, der går hele vejen rundt om husets gavl mod syd.

Huset er hulmursisoleret og der er indlagt fiber-bredbånd.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger