Brandstrupvej 69, 8840 Rødkærsbro

Fin bolig i flot stand med stort tilhørende garage/værksted på 90 m²

- Velbeliggende central beliggenhed i udkanten af Rødkærsbro by. Her er få minutters gang til skole, daginstitution, off transport, indkøb mv.
- Rødkærsbro er en velfungerende stationsby med et aktivt foreningsliv og velfungerende skole og ny flot daginstitution med børnehave og vuggestue. Her er alt hvad børnefamilien har behov for. Ønskes der mere "byliv" er Viborg blot 12 minutters kørsel væk og Bjerringbro nås på 10 minutter.
- Her får man virkelig meget for pengene og man kan reelt eje boligen billigere end man kan sidde til leje. Sælger har installeret nyt pillefyr i 2016, hvilket bevirker, at der ligeledes er lave driftomkostninger i ejendommen. Sælger fyrer for ca. kr. 8.000 pr. år.
- Ejendommen er løbende pænt vedligeholdt og moderniseret. Der er endvidere udført efterisolering af gulve og etageadskillelse.
- Virkelig lækkert sammenbygget værksted og garage på i alt 90 m². Her er plads til bil, MC eller anden pladskrævende hobby.
- Overetagen er kun delvist udnyttet med stort repos og et registreret værelse på 16 m². Der skal dog påregnes modernisering af 1. salen med tiden, men der er bestemt mange gode muligheder.
- Stor velanlagt grund på hele 2000 m², udlagt hovedsagligt i plæne, hvilket gør, at den er let at holde til trods for sin størrelse.
 
Indretning:
Via den grusbelagte indkørsel, ledes man direkte til husets garage hvorfra man kan komme tørskoet ind i boligen.
Garagen er sammenbygget med boligen, hvilket skaber en fin lille flisebelagt gårdhave mod syd, hvorfra kan kan kigge ud over den store grund. Virkelig lækkert.
Fra gårdhaven er der indgang til husets grovbryggers, der fungerer som bindeled mellem garagen og boligen. Fra bryggers, kommer man til en mindre baggang med opgang til 1. salen. Herfra er der adgang til pænt moderniseret køkken med hvidt interiør, pæne laminatgulve og god bord og opbevaringsplads. I tilknytning til køkkenet, er der indrettet fint viktualierrum, særdeles praktisk.I færlængelse af køkken, kommer man til den hyggelige opholdsstue, der giver god plads til såvel spise som opholdsafdeling. Her er ligeledes fine lyse gulve og et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier ud mod forhaven.
Stueplan rummer endvidere et fint soveværelse med garderobeplads samt forgang/entré med indgang til et mindre badeværelse med hvid sanitet og bruseniche.
1. salen rummer repos og et ældre værelse på 16 m². Der må dog påregnes modernisering af 1. salen, men der er fine muligheder. De 16 m² er registreret som beboelse, resten af tagetagen er registreret som uudnyttet.
Sammenbygget med husets bryggers, er der adgang til garage og tilhørende fint værksted. Huset opvarmes med nyere pillefyr fra 2016, der ligledes er placeret i husets værksted.
En virkelig charmerende villa med gode udhusfaciliteter og dejlig stor grund. Her er gode muligheder og en husleje der er til at betale.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger