Ans Søpark 40, 5. tv., 8643 Ans By

Penthouselejlighed med fantastisk søudsigt!

Finesser: Virkelig dejlig penthouselejlighed med ejendommens bedste udsigt over Tange sø. Ejendommen er opført i 2006 og her er over alt anvendt kvalitetsmaterialer. Her er naturligvis elevator, eget kælderrum og parkeringsmuligheder lige ved ejendommen. Fra alle opholdsrum samt den store altan ud for stuen, er der en fabelagtig udsigt over sø og skov så langt øjet rækker. Fra altanen uden for soveværelset er der udsigt ind over Ans By. Lejligheden er en del af en særdeles veldrevet andelsforening med styr på tingene, også økonomien. Her er professionel administrator til at varetage foreningens anliggender og sikrer at ejendommen altid er veldrevet. Foreningen består af i alt 12 lejligheder.

Beliggenhed: Ans by er virkelig naturskønt beliggende ved Tange sø, omgivet af fantastisk natur. Byen byder på de flest tænkelige faciliteter såsom skole, indkøb, off transport mv. Alle inden for gå-afstand fra ejendommen.

Indretning: Rummelig entrémed garderobeplads. Herfra åben forbindelse til pænt køkken med flotte elementer i lyst træ og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken er der åben forbindelse til lys stue med plads til såvel ophold som spiseafdeling. I stuen er der installeret en stor skabsvæg med god plads til div. Opbevaring eller alternativt plads til et mindre kontorafsnit. Fra stuen har man selvsagt en unik udsigt over søen og den flotte natur omkring fra de store vinduespartier. Herfra er der udgang til egen overdækket altan hvorfra udsigten kan nydes i fulde drag. Helt fantastisk. Flot badeværelse med gulvvarme samt pænt interiør med helstøbt vask. Her er bruseniche samt plads til vaskefaciliteter. Soveværelse med faste skabe samt udgang til altan nr. 2 med flot udsigt ind over Ans By. Ekstra værelse, ligeledes med skabsvæg. Her er tale om et rigtigt fornuftigt tilbud, da andelen er bogført til kr. 408.816,-

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger