Stærkærvej 42, 8850 Bjerringbro

Dejlig moderniseret familievilla i flot og indflytningsklar stand

Finesser: Rigtig dejlig familievilla, der gennem tiden, er løbende opdateret i stort set alle rum. Her er gulvvarme over alt i stueplan og en god, funktionel indretning. Velindrettet værelsesafdeling på 1. sal med i alt 3 gode værelser. Rummeligt soveværelse med skabsvæg samt 2 børneværelser. Virkelig skøn sydvendt terrasse med delvist overdækket areal. Rigtig god garage på 45 m² med god plads til bil, cykler, opbevaring mv. En dejlig villa, der for ganske få midler er indflytningsklar.
 
Beliggenhed: Velbeliggende i den sydlige bydel med kort afstand til skole, børnehave, vuggestue, gymnasie, indkøb mv. Her bor du i rolige omgivelser, til trods for nærheden til byen. Villaen fremtræder med flot og præsentabel forhave med pænt belægningsarbejde og flotte højbede med beplantning og granitskærver. Flot og nemt at holde. Skøn have bag ejendommen, sydvendt, lukket og ugeneret.
 
Indretning: Rummelig entré med plads til garderobe samt åben adgang til bryggersafsnit med grovkøkken samt plads til vaskefaciliteter. Herfra adgang til flot badeværelse med lyse klinker og lyst interiør. Her er endvidere både spabad og bruseniche. Fra entré, er der ligeledes adgang til dejligt køkken med god bord og skabsplads. I tilknytning til køkkenet er der et særskilt mindre viktualierrum, perfekt til div. opbevaring. I køkkenet er indrettet plads til smart lille "kontorafsnit" til de mindste samt opgang til 1. sal via pladsbesparende spindeltrappe. Fra køkken er der adgang til stor åben vinkelstue med et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier. Her er indrettet spiseplads samt opholdsafdeling med brændeovn. Fra stuen er der udgang til nylagt delvist overdækket terrasse mod syd. Fra terrassen er der kig til den ugenerte baghave hvor der er god plads til leg og køkkenhave såfremt det ønskes. 1. salen er indrettet med i alt 3 gode værelser. Rummeligt soveværelse med skabsvæg samt 2 børneværelser.
 
Andre oplysninger: Huset opvarmes med nyere naturgaskedel fra 2010.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger