Fredensvej 1, 8850 Bjerringbro

Dejlig familievilla med attraktiv beliggenhed

Finesser: Flot familievilla med god plads og 4 gode værelser. Villaen fremstår med flotte hvidpudsede facader, der passer godt til husets arkitektur. Villaen er løbende opdateret med bl.a. nye vinduer i træ/alu fra 2008 og fantastisk garageanlæg på 44 m² fra 2011, fuldt isoleret og opvarmet med luft/luft varmepumpe. Bygningen kan opfylde mange behov og har tidligere været anvendt til alm. garage, men også gildesal mv. Villaen består af i alt 3 plan med vaskerum og teknik i kælderen. 2 Skønne stuer, køkken og bad på stueplan samt veludnyttet overetage med i alt 4 gode værelser og toilet. Fra stuen er der udgang til skøn overdækket terrasse med kig til baghaven.
 
Beliggenhed: Særdeles velbeliggende, tæt til byen, i rolige omgivelser. Få minutters gang til den skønne natur ved Gudenåen, indkøb, off. transport, skole, børnehave, SFO mv. så kan man ikke bo mere centralt. Velbeliggende på en nem grund, hovedsagligt udlagt i plæne. Her bor du midt i byen og alligevel med rolige omgivelser.
 
Indretning: Entré med opgang til 1. sal samt nedgang til kælder. Herfra adgang til rummeligt badeværelse med kar og brus. Fra entré er der åben forbindelse til lyst køkken med hvide elementer og rigtig god bord og skabsplads. Fra køkken, er der kig til den lille integrerede arbejdsplads/kontor som er indrettet i stuen. Dette fungerer virkelig fint, således at man stadig kan "følge med", selvom man står i køkkenet. Fra entréen er der ligeledes åben forbindelse til den ene af 2 stuer en-suite. Her er indrettet spiseafdeling, adskilt fra opholdsstuen via dobbelt fransk dør. Her er et dejligt lysindfald og pæne parketgulve. Rummelig opholdsstue ligeledes med parketgulve, brændeovn og det før omtalte integrerede kontor-afsnit, hvilket fungerer rigtig fint. Fra stuen er der via 3 fløjet glasdør udgang til dejlig sydvendt overdækket terrasse. Fra terrassen er nedgang til haven med endnu en fliseterrasse.1. sal er særdeles veludnyttet og rummer repos, soveværelse med skabe samt yderligere 3 gode børneværelser. Her er ligeledes indrettet mindre toilet. I kælderen er der indrettet stort vaskerum med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter samt diverse opbevaring.
 
Andre oplysninger: Fiberbredbånd er indlagt

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"