Broparken 21, 8850 Bjerringbro

Rummelig familievilla, velbeliggende i attraktivt og børnevenligt kvarter

Finesser: Skøn familievilla med god plads på sine i alt 259 etage m². Huset er opført i 1981 og tilbygget i 1991. Her er særdeles veldisponeret stueplan på 154 m² samt god højloftet kælder på i alt 105 m². Stueplan byder på 4 gode værelser og 2 badeværelser, foruden dejligt åbent køkken/alrum og god opholdsstue. Underetagen er indrettet med gildesal, vaskerum, gæstetoilet og 3 gode disponible rum, der kan anvendes til mange formål. dejlig stor garage på 46 m² med helt ny tagkonstruktion fra 2019. Villaen er nymalet overalt og her er nye tæpper på gulvene. Villaen fremstår 100% indflytningsklar.
 
Beliggenhed: Særdeles velbeliggende i attraktivt børnevenligt kvarter. Her er lukket vejsystem og blot 300 meter til skole, Gymnasium samt ny stor daginstitution med børnehave og vuggestue. Foran huset er der pæn og præsentabel forhave og bag ejendommen er der dejlig ugeneret baghave med skønt terrasseanlæg mod syd og vest.
 
Indretning: Entre med nedgang til kælder samt indgang til dejligt køkken med med flotte lyse køkkenlåger fra Biga-køkkener og åben forbindelse til alrum. Fra alrummet er der adgang til 3 gode børneværelser, alle med faste skabe samt rummeligt soveværelse med stor skabsvæg. Flot badeværelse fra 2003 med brus, pænt interiør i lyst træ og flotte granitklinker på gulvet, naturligvis med gulvvarme. Fra alrummet er der ligeledes adgang til forgang med garderobeplads samt pænt oprindeligt badeværelse med både kar og brus. Stor vinkelstue med god plads til både spise og opholdsafdeling såfremt det ønskes. Her er et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier samt udgang til den skønne syd og vestvendte terrasse. Såfremt der er behov for det, er det muligt at indrette et ekstra værelse i stuen ved behov. Underetagen rummer stort opholdsrum/gildesal, der kan anvendes til mange formål. Vaskerum med tekniske installationer samt plads til vaskefaciliteter. Gæstetoilet i oprindelig stil, men et stort aktiv således at teenage-festens gæster kan holdes i underetagen. Kælderen rummer endvidere 3 ekstra gode regulære disponible rum, der kan anvendes til et hav af gode formål. Der er rigtig god lofthøjde i underetagen.
 
Andre oplysninger: Der er mulighed for både kabel-TV og fiberbredbånd.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"