Haresvinget 20, 8850 Bjerringbro

Unik kvalitetsvilla fra 2009 med mange flotte detaljer!

Finesser: Virkelig spændende "Douglas-hus", Opført i gode materialer hele vejen igennem og med en virkelig spændende planløsning. Fremstår stadig som et helt nyt hus, idet sælger har passet huset virkelig flot. Udstyret er i top med bl.a.: Træ/alu vinduer fra Velfac, varmegenindvindingsanlæg, flotte klinker og trægulve i asketræ samt gulvvarme i alle rum. Her er ligeledes valgt flot interiør i køkken, bryggers og bad fra Svane køkkener. Husets konstruktion er virkelig flot og unik med de blotlagte massive Douglas planker der er synlige mange steder i huset, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære. Der er flere steder 3,65 meter til loftet, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. Moderne planløsning med i alt 4 gode værelser, 2 badeværelser og virkelig stort alrum og stue ud i ét. Flot særskilt garageanlæg fra 2013, på 46 m². Her er plads til 2 biler og et særskilt integreret ekstra rum til diverse opbevaring, eks. vis cykler, motorcykel mv. I forbindelse med beboelsen er der yderligere 2 integrerede udvendige opbevaringsrum. Her får I glæderne og komforten ved et nybygget hus, indflytningsklart og fri for det store og tidskrævende arbejde der er med anlæg af terrasse og have mv.
 
Beliggenhed: Attraktiv beliggenhed på lukket vænge, lige op til grønt fællesareal med plads til ophold og leg for de mindste. Lukket stisystem til gymnasie, skole og børnehave. Flot opvokset have med skønne, delvist overdækkede terrasser mod både syd og vest. På begge terrasser kan man opholde sig helt ugeneret. Haresvinget er stort set fuldt udbygget og du får derfor også alle glæderne ved et veletableret område i modsætning til at bo på en "byggeplads" i en årrække.
 
Indretning: Præsentabel entré, der ligeledes fungerer som fordelingsgang til husets øvrige rum. Herfra er der adgang til garderobeafsnit med skydedør til særskilt bryggers med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. Her er flotte lyse klinkegulve, der går igen i samme stil gennem resten af huset. Fordelingsgangen giver endvidere adgang til 2 gode værelser, der i dag anvendes som hhv. gæsteværelse og kontor. Flot gæstebad med lyse klinker, væghængt toilet, brusevæg i glas samt flot hvidt interiør. Fra fordelingsgangen er der adgang til det virkelig skønne alrum, der med den store loftshøjde på 3,65 meter, brændeovn, og den blotlagte flotte trækonstruktion, skaber et helt fantastisk rum. Alrummet er i åben forbindelse til køkkenafsnit med flot hvidt interiør samt opholdsstue, alt sammen ud i ét, hvilket giver et virkelig spændende rum. Her er et flot lysindfald fra de store vinduespartier mod syd samt udgang til 2 skønne delvist overdækkede terrasser mod hhv. syd og vest. Fra alrummet er der adgang til et stort 3. værelse, der i dag fungerer som TV-stue samt rummeligt soveværelse med "Walk-through garderobe" med skabe på begge sider med tilknyttet flot forældre-badeværelse med flot interiør og både bruseniche samt badekar. Fra alle husets værelser og alrummet er der udgang til terrasse eller haven.
 
Andre oplysninger: Her er indlagt fiber-bredbånd.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger