Nørre Langgade 79, 8840 Rødkærsbro

Flot tidstypisk villa fra 1940'erne med mange gode forbedringer

Finesser: Virkelig charmerende villa med sin flotte og tidstypiske arkitektur fra 1940érne. Villaen er opført i 1949, men har gennem den seneste årrække, gennemgået rigtig mange gode forbedringer.Her er flot glaseret tegltag, vedligeholdelsesfrie pvc vinduer, nyt pillefyr fra 2011 samt nyt 5,0 KwH solcelle-anlæg på ”Nettoordningen” fra 2012 er blot nogle af de større ting der er opdateret på huset.Flot moderniseret køkken fra 2001 med gulvvarme samt pænt moderniseret gæstetoilet på stueplan samt flot badeværelse med gulvvarme på 1. sal. God anvendelig kælder på 102 m² med gode disponible rum, med mange anvendelsesmuligheder. Her er I alt 3 gode værelser, foruden stort multirum i kælderen.
 
Beliggenhed: Særdeles velbeliggende på den 1650 m² store grund hvorfra der overalt er en virkelig betagende udsigt ud over den flotte opvoksede have i flere niveauer samt de åbne vidder bag ejendommen. Her får man det bedste af en beliggenhed i det åbne land og alligevel er man blot 800 mtr. fra byens centrum. Rødkærsbro byder på alle tænkelige faciliteter såsom indkøb, skole, børnehave, off. Transport og fritidsfaciliteter. Er landsbyens charmerende miljø ikke nok, er der blot 10 min. Kørsel til domkirkebyen Viborg.
 
Indretning: Ejendommen byder velkommen med rummelig lys hall, hvorfra der er opgang til 1. salen samt adgang til pænt moderniseret gæstetoilet. Fra hall’en er der forbindelse til pænt moderniseret køkken fra 2001 med gulvvarme og pæne elementer med god bord og skabsplads. Fra køkken er der nedgang til kælderen samt åben forbindelse til dejligt alrum/spisestue med godt lysindfald og flot udsigt gennem de store vinduespartier. Fra alrummet er der udgang til dejlig sydvendt terrasse med skøn udsigt til haven og åbne marker. Dejlig opholdsstue, ligeledes med udsigt mod syd. Fra stuen er der adgang til rummeligt ekstra værelse på ca. 15 m². 1. salen rummer stort repos med indbyggede skabe og plads til opholdsareal. Fra repos er der indgang til flot badeværelse med lyst interiør, gulvvarme og bruseniche i glassten. To store gavlværelser, det ene anvendes som soveværelse med påklædningsafdeling, lofter til kip og udgang til altan. Det andet, ligeledes med loft til kip men med indrettet hems til diverse opbevaring. I de fleste opholdsrum i stueplan og på 1. sal er der flotte hvidpigmenterede fyrretræsgulve. God kælder med ca. 2,1 mtr. til loftet. Her er for nyligt udført omfangsdræn, således at der er sikret en sundt klima i kælderen fremadrettet. Kælderen er indrettet med et stort multirum med klinkegulve, der kan anvendes til utroligt mange formål. Endvidere værksted, vaskerum samt mindre disponibelt rum. Kælderen har også udvendig indgang.Bag ejendommen, i niveau med markvejen samt den nederste del af haven, er der dejlig lukket garage med nyt tag fra 2016.
 
Andre oplysninger: Mulighed for fiberbredbånd.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger