Bredgade 8, 8850 Bjerringbro

Flot moderniseret rækkehus med nem have og stor flot garage på 47 m²

Finesser: Dejligt bynært rækkehus ( dobbelthus ) med let overkommelig have. Her er siden 2006 gennemført et hav af forbedringer, således at ejendommen i dag fremstår i flot stand. Af større forbedringer siden 2006 kan bl.a. nævnes: nyt køkken og nyt tag i 2006. Pænt moderniseret gæstetoilet, ligeledes fra 2006. Ny kloak 2009. Komplet ny overetage med nyt badeværelse i 2010. Nyt garageanlæg på 47 m² fra 2010, fuldt isoleret med aut. port og stort lækkert integreret værksted.
 
Beliggenhed: Huset er velbeliggende på stille villavej med alle byens faciliteter inden for gåafstand fra ejendommen. Supermarked nås på 2 minutter og togstationen på 10 minutters gang. Bag huset er der dejlig overkommelig have med ugeneret terrasseanlæg. Haven er helt lukket om sommeren og fremstår rigtig flot i foråret når morellerne blomstrer.
 
Indretning: Bryggers med klinkegulve, garderobeplads samt plads til vaskefaciliteter. Pænt køkken i lyse farver med elementer fra Biga-køkkener fra 2006 med plads til spiseplads. Fra køkken er der åben forbindelse til rummelig opholdsstue med god plads til både spise og opholdsafdeling. Her er installeret brændeovn. Fra stuen er der adgang til mindre forgang med opgang til den nyindrettede 1. sal samt pænt moderniseret gæstetoilet fra 2006. 1. salen er nyindrettet i 2010 helt fra bunden med nye installationer, gulve, vægge isolering mv. Her er indrettet stort repos der anvendes som kontor. Flot badeværelse, ligeledes fra 2010 med glas bruseniche og pænt interiør. Rummeligt soveværelse med god skabsplads samt ekstra gæsteværelse. Huset er velindrettet uden spildplads af nogen art. Bag ejendommen er der en dejlig overkommelig have med stort terrasseanlæg mod syd.
 
Andre oplysninger: Til villaen er der opført virkelig lækkert garageanlæg i 2010, fuldt isoleret med aut. port samt stort integreret værksted.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"