Violvej 10, 8850 Bjerringbro

Fantastisk villa med unik kombination af klassisk og moderne byggestil, velbeliggende på stor parklignende grund

Finesser: Fantastisk og unik ejendom med stor parklignende naturgrund på 4820 m². Det vurderes at der kan frastykkes en ekstra grund fra den nuværende ejendom, såfremt det ønskes. Forhør nærmere hos CD Bolig. Spændende byggestil med en flot kombination af det klassiske og det moderne. Det moderne islæt til til det markante ydre arkitektoniske udtryk, er skabt med tilbygningen i 2 plan fra 2012, hvor der er tilføjet en fantastisk "udsigtsstue" i 1. sals niveau, med integreret vognly og isoleret udhus i stueplan. Fremstår i virkelig flot stand over alt og ejendommen er gennem tiden løbende opdateret. Bl.a. er der foruden den flotte tilbygning i 2012, skiftet vinduer til elementer i træ/alu samt installeret nyt flot Invita-køkken i 2009. Her er god plads med husets 181 m² bolig, 30 m² god kælder til opbevaring samt yderligere 27 m² fantastisk "udsigststue" fra 2012 med vægelementer i moderne glaspartier, der mod vest kan åbnes i fuld bredde ud til den fantastiske terrasse i 1. sals niveau, hvorfra man selvsagt har en fantastisk udsigt ud over den store grund. En virkelig unik ejendom med sin helt egen "sjæl" og grund i særklasse, der bør opleves.
 
Beliggenhed: Ejendommen er særdeles velbeliggende i rolige omgivelser og helt tæt på naturen i Gudenådalen. Her er stier til gang/løb i den fantastiske natur, lige uden for døren. Der er ligeledes stisystem til skole, daginstitution samt Gymnasium. Bygningernes beliggenhed skaber mod syd en åben gårdhave hvor der er anlagt en dejlig terrasse. I tilknytning til udsigtsstuen på 1. sal, er der ligeledes etableret en skøn træterrasse med glasværn, der skaber læ, uden at tage noget fra den betagende udsigt ud over den store parklignende have.
 
Indretning: Entré med adgang til særskilt bryggersafsnit med plads til vaskefaciliteter. Fra entréen er der nedgang til god tør kælder på 30 m² med klinkegulve, indrettet til viktualierrum samt diverse opbevaring. Via lille fordelingsgang er der adgang til et rummeligt badeværelse fra 1980érne med bruseniche og pænt lyst interiør. Endvidere 2 gode værelser på hhv. 8 og 11 m². De 2 værelser har tidligere været ét stort rum, men er nu delt i 2. Stor åben opholdsstue og køkken-alrum i ét, med opgang til 1. sal samt god plads til både spise og opholdsafdeling. Centralt i rummet er der opmuret en stor pejs med indsats, der i praksis fungerer som en masseovn og kan give varme til en stor del af huset, såfremt det ønskes. Køkkenafsnit med nyt flot køkken fra 2009 med hvide elementer fra Invita. I hele det store kombinerede rum, er der klinkegulve med gulvvarme.1. salen byder på endnu en stue med flotte parketgulve. Rummet her, kunne alternativt også anvendes som multirum, såfremt man valgte at anvende 1. salen som en børneafdeling. Mulighederne er mange. Endvidere er der indrettet rummeligt soveværelse med stor skabsvæg samt ekstra gavlværelse, stort, og ligeledes med skabe. Fra stuen på 1. salen, er der tilbygget en glasgang, der giver adgang til "udsigststuen" i tilbygningen fra 2012. Her har idéen været at skabe en stor kontrast fra den gamle byggestil med de blotlagte bjælker og lofter til kip, således at man kommer til en helt ny verden med glas, lys og udsigt. Idéen er virkelig lykkedes og man entrerer et fantastisk rum på 27 m² med udsigt til haven og udgang til pragtfuld træterrasse. Tilbygningen er registreret som udestue og tæller derfor ikke med i boligarealet, men den er fuldt isoleret og glaspartierne er med lavenergi-glas, hvilket bevirker at rummet kan anvendes året rundt. Hele glasvæggen mod vest, kan skydes til side og rummet forenes med terrassen på skønneste vis. Et rum der virkelig skal opleves.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"