Gudenåvej 22, 8850 Bjerringbro

Gennemrenoveret villa i flot stil med eksklusivt materialevalg

Finesser: Virkelig flot villa der er gennemgribende renoveret i 2005. Her er bygningen hovedrenoveret fra inderst til yderst med eksklusivt materialevalg. Herunder kan bl.a. nævnes døre og vinduer i mahogni, glaseret tegltag mv. Under renoveringsprocessen er der tænkt energirigtige løsninger hvilket giver ejendommen et flot energimærke B. Her er installeret Solceller i 2012 ( 7,2 Kwh )( Netto-ordning ), tillige med to stk. loftmonterede luft til luft varmepumper til at udnytte energiproduktionen optimalt. Der er endvidere monteret ventilationsanlæg med varmegenindvinding. Fra stueplan er der udgang til virkelig skøn overdækket terrasse med pragtfuld udsigt til arealerne ved åen. Her har man udsigt og samtidig kan man sidde helt ugeneret. En ejendom med rigtig mange kvaliteter, der sjældent udbydes til salg.
 
Beliggenhed: Særdeles attraktiv beliggenhed med udsigt ned over de åbne arealer ved Gudenåens bred. Huset er bygget ind i skrænt, hvilket gør at "stueplan" er højt beliggende og udsigten dermed endnu bedre. Pragtfuld parklignende have med sirlige granitbede og spændende beplantning. Her er rolige omgivelser og alligevel er byens faciliteter inden for gå-afstand.
 
Indretning:Huset entreres naturligt via underetagen, idet du kan parkere lige ved døren og komme tørskoet ind. Der er dog også en pæn entré på forsiden af ejendommen, men den anvendes oftest som gæsteadgang."underetage" er godkendt til beboelse og i fuld boligstandard. Her er rummelig entré med opgang til stueplan samt pænt lyst bryggers med plads til vaskefaciliteter og teknik. Flot badeværelse med bruseniche, gulvvarme og pænt interiør. Stort soveværelse, ligeledes med gulvvarme og skabsvæg. Underetagen er perfekt til at anvende som teenage eller forældreafdeling. Stueplan indeholder central fordelingsgang der giver adgang til alle husets øvrige rum. Flot åbent køkken med god skabs og bordplads. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum, der igen er åbent til stuen, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse. Her er naturligt godt lysindfald fra både Nord, Syd og vest hvilket giver nogle dejlige lyse rum. Fra såvel køkken som alrum, har du den skønne udsigt ned over de grønne arealer ved Gudenåen. Fra alrummet er der endvidere udgang til den pragtfulde overdækkede terrasse hvor du kan sidde helt ugeneret og nyde den skønne udsigt. Virkelig lækkert. Hyggelig opholdsstue i åben forbindelse til alrummet, hvilket gør at denne del af huset hurtigt bliver "hjertet" i huset. I stue/alrum er den ene af de to loftmonterede varmepumper installeret og der er mulighed for at opvarme/køle rummene alene med disse såfremt der overproduceres på ejendommens solcelle-anlæg. Den anden varmepumpe er placeret i den centrale fordelingsgang. Dette er en smart energirigtig løsning som supplement til ejendommens centralvarmesystem (Fjernvarme). Fra stuen er der adgang til fordelingsgangen med entré, flot badeværelse med brus og gulvvarme samt i alt 3 ekstra værelser. 2 mindre værelser der anvendes til børneværelse og kontor samt rummeligt soveværelse med skabsvæg og udgang til den skønne hævede terrasse. Her er tale om en ejendom i virkelig flot stand og hvor der virkelig er tænkt over tingene i renoveringsprocessen.
 
Andre oplysninger: Vognly til 2 biler samt hyggeligt anneks og godt udhus.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger