Enghavevej 5, 8850 Bjerringbro

Rummelig villa med pragtfuld beliggenhed ved Gudenåen

Finesser: Dejlig velholdt villa med særdeles attraktiv beliggenhed. opført i halvandet plan og med 76 m² kælder. Ejendommen er senest moderniseret i 1976, dog er vinduer skiftet senere. Her er rige muligheder for at sætte sit eget præg på boligen såfremt man ønsker at modernisere boligen indvendigt. De ydre rammer kan bestemt bære det. Huset er i dag indrettet med 3 værelser på 1. salen, men der kan fint indrettes 1-2 mere i stueplan såfremt der er behov for det. Fra såvel stueplan som 1. sal er der udgang til 2 skønne overdækkede sydvendte terrasser med flot udsigt over den store baghave og med kig til Gudenåen.
 
Beliggenhed: Virkelig skønt beliggende. Her grænser husets store baghave op mod de dejlige grønne arealer ved Gudenåens bred og der er blot 50 meter til du står med fødderne i vandkanten. Enghavevej er blind stikvej, særdeles centralt beliggende. Herfra er du i gåafstand til alle byens faciliteter såsom indkøb, fritidsfaciliteter, off. transport mv.
 
Indretning: Baggang med 2 forskudte niveauer, nedgang til kælder samt opgang til stueplan. Hyggeligt køkken med elementer fra 70érne samt plads til spiseplads. Her er rig mulighed for at udvide køkkenet ud mod spisestuen eller opholdsstuen og dermed skabe et moderne køkken/alrum såfremt det ønskes. Fra køkken er der 2 adgange til hhv. spisestue og opholdsstue ud i et. Her er virkelig god plads til at have såvel spise som opholdsafdeling og der kunne også let etableres 1-2 ekstra værelser såfremt der skulle være behov for det. Fra opholdsstuen er der udgang til skøn overdækket terrasse med klinkegulve og nedgang til endnu en fliseterrasse og den skønne baghave mod syd. Fra spisestuen er adgang til forgang/entré med opgang til 1. sal. Midtvejs på trappen er der adgang til et mindre rum der er forberedt til at indrette til gæstetoilet såfremt det ønskes. 1. salen rummer badeværelse med både kar og brus, 2 børneværelser samt rummeligt soveværelse med stor skabsvæg og udgang til dejlig udsigtsterrasse mod syd.Kælderen der rummer 76 m², er indrettet med vaskerum, værksted samt 3 øvrige disponible rum i varierende størrelse. Til villaen hører endvidere muret vognly. Alt i alt en rummelig villa med en særdeles attraktiv beliggenhed, der skal opleves.
 
Andre oplysninger: Ejendommen har fået foretaget kloakseparering.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger