Kirketoftvej 23, 8850 Bjerringbro

Flot moderniseret familievilla - tæt til alle byens faciliteter!

Finesser: Dejlig familievilla, velbeliggende i rolige omgivelser og alligevel tæt til alle byens faciliteter. Her er gennem den seneste årrække udført rigtig mange gode forbedringer på huset, herunder kan bl.a. nævnes nyt Decra tag fra 2001, samt nye vinduer fra 2015. i 2013 er der lavet nyt flot køkken med pæne hvide elementer. Pænt badeværelse fra 2015 med flotte klinker og brusekabine med glasdøre. I store dele af huset er der ligeledes opsat nye lofter samt lagt nye flotte laminatgulve i brede planker. Villaen er velindrettet med 3 gode værelser i stueplan og super funktionelt multirum med tilhørende ekstra "værelse" i kælderen. En dejlig villa der for ganske få midler er indflytningsklar.
 
Beliggenhed: Velbeliggende i rolige omgivelser, tæt til centrum af byen og dermed også alle byens faciliteter. Her er præsentabel forhave og en skøn grøn oase i baghaven. Mellem beboelsen og garagen, bag ejendommen, er der dejlig ugeneret terrasse der vender mod syd og øst.
 
Indretning: Flot Entré med åben forbindelse til central fordelingsgang med god plads til garderobe. Herfra er der adgang til flot nyt køkken fra 2013 med hvide elementer og rigtig god opbevarings og arbejdsplads. Køkkenet er i åben forbindelse til det virkelig rummelige alrum, der er indrettet med spiseplads tæt til køkkenet samt spisestue bag væggen til køkkenet med plads til stort langbord såfremt de skal være plads til spisende gæster. Fra alrummet er der ligeledes åben forbindelse opholdsstuen, der er sænket et enkelt trin i forhold til alrummet, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse til begge rum. Adskillelsen mellem rummene er markeret, men alligevel drager man fordel af lyset fra de store vinduespartier mod syd i opholdsstuen, helt op i alrummet. Fra Stuen er der ligeledes udgang til syd og østvendt terrasse. Fra terrassen er der en dejlig udsigt til de grønne omgivelser i baghaven. Fra den centrale fordelingsgang er der ligeledes adgang til 2 gode børneværelser samt rummeligt soveværelse med stor indbygget skabsvæg. Flot badeværelse fra 2015 med klinker på gulv og vægge, bruseniche med glasdøre samt moderne interiør. Husets entré rummer ligeledes nedgang til husets kælder, der fremstår i pæn stand. Her er indrettet pænt gæstetoilet, Værksted samt 2 disponible rum. Det ene rum anvendes til opbevaring og det andet anvendes som viktualierrum. Her er endvidere særskilt vaskerum med plads til vaskefaciliteter samt rummeligt multirum, der kan anvendes til mange formål, bl.a. gildesal, hjemmebiograf mv. I tilknytning til multirummet er der indrettet et ekstra disponibelt rum der pt. anvendes som værelse. Et virkelig dejligt hus, der byder på i alt 235 etage-m².
 
Til huset hører endvidere muret garage med integreret redskabsrum.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"