Kingosvej 8, 8850 Bjerringbro

Skøn Familievilla med attraktiv beliggenhed og 5 gode værelser

Særdeles veldisponeret familievilla med plads til selv den store familie. 219 etage m². Her er i alt 5 gode værelser, 2 badeværelser og mulighed for at indrette et 6. værelse såfremt der er behov for det.

- 156 m² i stueplan og 63 m² i underetagen.


Underetagen er højloftet og fri af terræn mod haven, hvilket giver et fantastisk lys i det 28 m² store opholdsrum. Her er endvidere eget tilhørende badeværelse. Perfekt til teenagerne.

- Velbeliggende med skøn opvokset have i det attraktive "Digterkvarter". Her er der kort afstand til skole, børnehave, idrætsfaciliteter samt skøn natur med Egeskoven helt tæt på.

- God og moderne planløsning i stueplan med i alt 4 gode værelser, flot badeværelse fra år 2000 samt stort køkken/alrum, ganske som man har det i nyere huse i dag. - Skøn opholdsstue med store vinduespartier med fantastisk udsigt ud over området. - Rundt om det meste af huset er der hævet svalegang med udsigt til den velplejede have.

Finesser: Særdeles veldisponeret familievilla med plads til selv den store familie. 219 etage m². Her er i alt 5 gode værelser. ( 4 i stueplan og stort multirum i underetagen på 28 m².) Her er 2 badeværelser og mulighed for at indrette et 6. værelse i underetagen såfremt der er behov for det. Underetagen er højloftet og fri af terræn mod haven, hvilket giver et fantastisk lys i det 28 m² store opholdsrum. Her er endvidere eget tilhørende badeværelse. Perfekt til teenagerne. Her er en god og moderne planløsning i stueplan med i alt 4 gode værelser, flot badeværelse fra år 2000 samt stort køkken/alrum, ganske som man har det i nyere huse i dag. Skøn opholdsstue med store vinduespartier med fantastisk udsigt ud over området. Rundt om det meste af huset er der hævet svalegang med udsigt til den særdeles velplejede have. Beliggenhed: Velbeliggende på stor grund med virkelig skøn have i det attraktive "Digterkvarter". Her er der kort afstand til skole, børnehave, idrætsfaciliteter samt skøn natur med Egeskoven helt tæt på.

Indretning: Rummeligt bryggers med grovkøkken samt plads til vaskefaciliteter, fryser garderobe mv. Herfra adgang til central fordelingsgang samt det store åbne køkken/alrum, der fungerer som hjerte i huset. Her er både spiseplads i tilknytning til køkkenet, samt åben forbindelse til stort alrum, ligeledes indrettet med spiseplads, ganske som det er moderne at indrette sig i dag. Fra alrum er der udgang til den hævede svalegang samt nedgang til haven. Fra alrum er der ligeledes adgang til forgang med garderobeplads og nedgang til underetagen samt den skønne og lyse opholdsstue. Her er et fantastisk lysindfald samt flot udsigt fra de store vinduespartier mod syd. i den nordlige ende af huset findes i alt 3 gode værelser samt rummeligt soveværelse med stor skabsvæg. I tilknytning til værelserne er der ligeledes flot badeværelse fra år 2000 med pænt interiør både bruseniche og kar. Husets underetage kan danne rammerne om den perfekte teenageafdeling eller anvendes til andre formål. Underetagen er højloftet og fri af terræn mod haven, hvilket giver et fantastisk lys i det 28 m² store opholdsrum der er helt frit af terræn. Ud fra dette rum er der anlagt dejlig og helt ugeneret terrasse. Underetagen rummer endvidere eget badeværelse samt disponibelt rum og værksted/teknikrum. En rigtig dejlig villa med god plads og attraktiv beliggenhed. Til huset hører endvidere indbygget vognly med integreret udhus til haveredskaber, cykler mv.

Andre oplysninger: Huset fremstår velvedligeholdt med samme ejere gennem mere end 40 år.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger