Fårupvej 15, 8840 Rødkærsbro

Fin villa i tre plan med skøn udsigt

Finesser: Her er 158 veludnyttet etage m² i tre plan, med udsigt fra flere værelser og stuen. Velbeliggende midt i Fårup by få min kørsel fra Rødkærsbro og Bjerringbro. Huset fremstår særdeles vel vedligeholdt og har lave driftsomkostninger. Her er nyligt installeret pillefyr fra 2015.
 
Beliggenhed: Fårup er en hyggelig lille landsby med en skøn lille dam som kun ligge et par hundrede meter fra villaen. Fårup ligger desuden kun et kvarterers kørsel fra Viborg og 5 minutter fra togstationen i Rødkærsbro og er derfor et fint alternativ til dem som søger et roligt etagehus på landet til en fornuftig pris.
 
Indretning: Dette fine rækkehus byder på skøn udsigt over mark og eng, og rummer i alt 4 gode værelser.Fra entreen er der adgang til det første af husets mange gode værelser, værelset er perfekt til teenagere, opbevaring eller gæsteværelse. Bag trappen op til huset er der tre gode rum som bruges til depot, værksted og fyrrum. I værkstedet er der god plads til arbejdsbord og hylder, samt en udgang til fyrrum og garage. Fra trappen i entréen kommer man op i husets midterste etage hvor der er indrettet pænt hvidt køkken fra 1980erne med spiseplads til 4 personer. Ved siden af køkkenet finder man en god rummelig stue med en hyggelig gammeldags kakkelovn og plads til såvel spise som opholdsafdeling. I forlængelse af stuen har man udgang til virkelig hyggelig udestue ved endevæggen ud mod haven. Fra udestuen er der udsigt til plænen bag ejendommen. Fra mellemgangen på stueplan er der endvidere adgang til Lyst badeværelse med hvidt interiør, gulvvarme samt glasbruseniche.
 
1. salen rummer i alt yderligere 3 værelser, et stort soveværelse samt 2 ekstra værelser. Huset fremstår nymalet indvendigt og lige til at flytte ind i.
 
Andre oplysninger: Fiberbredbånd er indlagt.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger