Hjermind Byvej 21, 8850 Bjerringbro

Blandet bolig og erhvervsejendom - 235 m² bolig - 949 m² erhverv

Finesser: Virkelig spændende blandet bolig og erhvervsejendom. Her er alt den plads du kan drømme om. 235 m² smagfuldt indrettet beboelse med i alt 6 værelser, 2 badeværelser samt flot alrum og 2 stuer. Tilhørende stor garage på 53 m² lige ved beboelsen med både gulvvarme samt kalorifere. Fra garagen er der direkte adgang til bryggers i boligen. Beboelsen er løbende moderniseret og pænt vedligeholdt og der er eftermonteret varmegenindvindingsanlæg. Tag og vinduer er ligeledes skiftet løbende i sælgers ejertid. 896 m² erhvervsbygninger ( +53 m² garage ), hvoraf 630 m² er udlejer til en årlig lejeindtægt på kr. 180.000,- incl. moms + forbrug. Erhvervsbygningerne har tidligere været anvendt til smede og maskinværksted, med kontor og mandskabsfaciliteter samt 195 m² lagerhal fra 1985, tidligere anvendt til industrilakering. Forhør nærmere hos CD Bolig for yderligere info om lejeforhold samt udstyr og faciliteter i erhvervsbygningerne.
 
Beliggenhed: Ejendommen er beliggende centralt i Hjermind by, blot 3 min. kørsel fra Bjerringbro med alle tænkelige faciliteter såsom skole, indkøb, gymnasie, daginstitutioner mv. Beboelsen er fint afskærmet fra erhvervsdelen således at man kan være helt privat i beboelsen, selvom der er aktivitet i erhvervsbygningerne. Bag beboelsen er der lavet hyggeligt gårdhavemiljø, hvor haven kan nydes, helt ugeneret.
 
Indretning af beboelse: Fra den 53 m² store garage med el-port, er der direkte adgang til husets bryggers. Her er pænt lyst interiør fra 2008, gulvvarme samt plads til vaskefaciliteter. Herfra adgang til fordelingsgang med klinker, der fører direkte til Virkelig lækkert master badeværelse i lyse farver med gulvvarme samt tilhørende sauna. Rummeligt soveværelse med stor indbygget skabsvæg. Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til stort køkken/alrum med åben forbindelse til opholdsstuen. Her er der et virkelig dejligt og lyst rum med udgang til den ugenerte terrasse. Køkken er udført i høj kvalitet med flotte lyse elementer og med bordplader i granit. Fra Alrummet er der åben forbindelse til opholdsstue med rigtig god plads til såvel spise som opholdsafdeling. Forgang/ entré med adgang til mindre depotrum samt oprindeligt børneværelse med god plads. Via køkkenafdelingen er der adgang til en ekstra værelsesafdeling med 2 store værelser, det ene er anvendt til kontor og det andet som fitness-rum. Her er egen indgang, særskilt badeværelse samt mindre fordelingsgang med nedgang til kælderen. Denne særskilte afdeling har tidligere været brugt erhvervsmæssigt fra da virksomheden var aktiv. Mindre kælder med pladst til opbevaring og ejendommens installationer. Fra Alrum er der ligeledes opgang til 1. salen der pt. rummer en stor opholdsstue samt 2 gode værelser. Perfekt til børne eller voksenafdeling.
 
Indretning af erhverv: Erhvervsbygningerne rummer i alt 949 m² ( incl. garage på 53 m²) samt 84 m² ekstra lager på forskudt etage. De 630 m² er udlejet tillige med de 84 m² ekstra lager på den forskudte etage. Sælger råder stadig over hallen fra 1985 på 195 m² tillige med de to garager på hhv. 53 og 30 m². Forhør nærmere hos CD Bolig for yderligere info om lejeforhold samt udstyr og faciliteter i erhvervsbygningerne.
 
Andre oplysninger: Alle bygninger opvarmes med naturgas med forskellige fyringsenheder.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger