Bakkehusvej 16, 8643 Ans By

Hyggeligt fritidshus med skøn have

Finesser: Charmerende fritidshus med god plads i alrum og stuerne til hygge med familien. Her er et godt lysindfald samt en dejlig rumfornemmelse med lofter til kip og en åben planløsning. Skøn parklignende have med flere gode terrasser. Der er netop oplagt nyt tag i 2019. Der monteres endvidere luft/luft varmepumpe i 2019.
 
Beliggenhed: Velbeliggende i skønt sommerhusområde mellem Grønbæk og Kongensbro. Ikke langt fra huset ligger Både Alling Å og Gudenåen, og der er gode muligheder for nogle dejlige spadsereture i området. Indkøbsmuligheder findes i Ans, Bjerringbro ogSilkeborg. Hvis man ønsker at kombinere hyggen med lidt aktivitet, kan eks. nævnes kanoudlejning i Truust samt Tange Sø Golfklub med smuk 18-hullers bane. Endvidere er det heller ikke langt til Danparcs Feriecenter, hvor der ligeledes er golfbane, badeland, "all year" skibakke og masser af andre aktiviteter for den aktive familie.
 
Indretning: Lyst køkken med god skabs og bordplads i åben forbindelse til den rummelige stue. Oprindeligt badeværelse med brus og hvidt interiør. Soveværelse med plads til dobbeltseng samt ekstra værelse der anvendes som garderoberum. Her kunne dog fint indrettes et køjerum såfremt der måtte ønskes flere sovepladser. Dejligt lyst alrum med spiseplads samt åben forbindelse til opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der via dobbelt glasdør adgang til dejlig udestue, ligeledes med skønt lysindfald og udgang til haven.
 
Andre oplysninger: Til huset hører endvidere mindre udhus samt integreret udhus, indrettet med plads til vaskefaciliteter.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger