Vestergade 60, 8850 Bjerringbro

Gedigen villa med god plads og stor ugeneret grund

Finesser: Dejlig rummelig villa i fornuftig stand. Villaen er senest opdateret med nyt flot køkken i 2012 samt pænt badeværelse i 2005. Dejlig opvokset have bag ejendommen. God stor grund på i alt 1255 m².
 
Beliggenhed: Velbeliggende i den vestlige bydel, med kort afstand til centrum. Fra villaen er der ligeledes kort afstand til de skønne rekreative arealer ved Holm sø samt lukket stisystem til skole, sfo, samt et hav af fritidsfaciliteter i Bjerringbro idrætspark.
 
Villaen: Entré med opgang til 1. sal. samt adgang til såvel spise som opholdsstue. Opholdsstuen er særdeles rummelig med plads til såvel spise som opholdsafdeling. Her er et rigtig godt lysindfald fra de store vinduespartier mod syd.Fra stuen er der adgang til separat spisestue, der let kunne omdannes til et ekstra værelse såfremt det ønskes. Herfra adgang til central fordelingsgang med ovenlys og adgang til villaens øvrige rum. Flot køkken fra 2012 med hvide elementer og rigtig god skabsplads. Pænt badeværelse fra 2005 med gulvvarme og muret bruseniche. Stort soveværelse med faste skabe. Fra fordelingsgangen er der via baggang, adgang til bryggers med plads til vaskefaciliteter, ældre gæstetoilet samt stort disponibelt rum. Fra baggangen er der ligeledes udgang til overdækket terrasse ud mod den ugenerte baghave.1. salen rummer repos med skabe samt 2 værelser.
 
BEMÆRK, EJENDOMMEN ER PT. UDLEJET PÅ EN TIDSUBESTEMT LEJEKONTRAKT.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger