Kirketoftvej 16, 8850 Bjerringbro

Stor familievilla med attraktiv beliggenhed

Finesser: Velvedligeholdt villa i et plan med plads til den store familie. Villaen fremtræder i god stand med 2 badeværelser, 3 eksisterende værelser og mulighed for at indrette 2-3 ekstra værelser såfremt det ønskes. Villaen er tilbygget med 28 m² udestue i boligstandard, dog ikke godkendt til beboelse, dermed er villaens grundplan reelt 193 m²
 
Beliggenhed: Villaen er særdeles velbeliggende på en stor grund på 1337 m² helt i centrum af Bjerringbro. Herfra er alle byens faciliteter inden for gåafstand fra villaen. Til trods for den bynære beliggenhed er kvarteret særdeles roligt.
 
Indretning: Entré med central fordelingsgang. Herfra er der adgang til 2 gode værelser samt stort moderniseret badeværelse med muret bruseniche, klnikegulve med varme samt flot interiør. Her er ligeledes god plads til vaskefaciliteter. Rumeligt køkken-alrum med pæne hvide elementer fra HTH og alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der kig via fransk dør til spisestuen, der let kunne omdannes til ekstra værelse såfremt det ønskes. Fra alrumment er der ligeledes udgang til virkelig dejlig vinterstue fra 2002, fuldt isoleret og i fuld boligstandard. Her er et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier samt et flot vue over haven. Fra alrum og vinterstue er der endvidere adgang til virkelig stor ekstra opholdsstue, delt i 2 med eget tilhørende badeværelse. Her er endvidere et ekstra værelse. Den store stue kan let opdeles med ekstra værelse eller anvendes til multirum såfremt det ønskes. Herfra er der udgang til flot anlagt terrasse.
 
Andre oplysninger: Til villaen hører god lukket garage.

Kontakt os

  • Johnny Thougaard

  • Ejendomsmægler & Valuar
  • T: 8668 2035
  • M: 4026 1788

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger