Sorringvej 18B, Voel, 8600 Silkeborg

God indretning og masser af plads til fællesskab i hjertet af Voel

Her er et særdeles familievenligt hus med god fordeling af rummene og en central placering i Voel, som giver nem adgang til alt det nødvendige i dagligdagen.
 
Knap 10 kilometer øst for Silkeborg ligger Voel. En by, som er landskendt for sit håndboldhold og lokalt kendt for at være et hyggeligt og trygt sted at bo.
 
Huset på Sorringvej 18b ligger centralt i Voel, så der er nem adgang til vuggestue, børnehave og skole, ligesom man blot er et stenkast fra indkøbsmuligheder. Tæt på finder man også sportshal, legepladser og fodboldbaner, og om sommeren kan man sågar glæde sig over at bo tæt på et lækkert lokalt ismejeri.
 
Huset ligger desuden tæt på busforbindelser til både Aarhus og Randers, så der er rigtig gode muligheder for at komme omkring uden bil. Huset er en del af et såkaldt tvillingehus, hvor huset til salg er det, der er længst fra vejen.
 
Det er et hus med en rigtig god indretning, hvor det store køkken/alrum udgør husets kerne. Rummet er husets naturlige omdrejningspunkt i hverdagen, da det ligger midt mellem værelser og stue.
Netop i hverdagen er det et virkelig godt og praktisk rum, som kan rumme familien, både når der skal hygges og spises, og når ungerne render ud og ind fra værelserne.
 
Værelser er der fire af, så der er god mulighed for både at have soveværelser og for at indrette et kontor, hvis der skal arbejdes lidt hjemmefra.
Herudover får man en hyggelig stue, et badeværelse med spa og en god entre.
 
Haven er enkel og består af granit og fliser, så der er ikke meget, der skal holdes. Men der er god plads til f.eks. havebord, grill og parasol, så man kan fint nyde sommeren udendørs.
 
Til huset hører også en overdækket carport, et skur samt et praktisk cykelskur.
Derudover er der loft med fin mulighed for opbevaring.
 
I huset er der luft genvindingsanlæg, som giver et bedre indeklima.
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med Naturgas. Ejendommen er udlejet til kr. 93.600,- p.a. Kontant forrentningsprocent på 5%

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger