Nisset Bygade 15, 8632 Lemming

Velindrettet villa og tidl. landsbysmedje - masser af historie og muligheder

Midt i den hyggelige landsby Nisset – kun 6 km fra Silkeborg Midtby og med bybusstoppested få meter fra hoveddøren – udbydes nu denne ejendom med masser af plads fyldt med både historie og muligheder.
 
Nisset oplever i disse år en øget tilflytning af børnefamilier, som værdsætter rammerne for en tryg opvækst for børnene i landlige omgivelser. Samtidig er de tiltrukket af det aktive og lokale miljø, hvor beboerne kommer hinanden ved.
 
Nisset Bygade 15 har siden bygningerne blev rejst i år 1900 været samlingssted og et midtpunkt for mange af Nissetboernes daglige gøremål.
 
Oprindelig blev den karakteristiske værkstedsbygning opført som landsbyens smedje, hvor man fik løst mange af hverdagens praktiske udfordringer, som de tog sig ud dengang. Mange af dem fandt man stadig råd for i de følgende mange år, hvor bygningen blev indrettet til mekanikerværksted, blandt andet med den bilgrav, der stadig er bevaret under værkstedets gulv.
 
Nissetboerne fortsatte deres besøg på adressen, da stedet omkring årtusindskiftet blev indrettet som loppemarked. Her gik de på opdagelse mellem de mange brugte varer, og de fandt ofte også tid og plads til en god snak om vind, vejr og hvad der ellers rørte sig i lokalområdet. Af og til omfattede sådan et besøg desuden indtagelsen af en god kop kaffe eller en anden forfriskning i fællesskab med de gode naboer.
 
Beboelsesbygningen, der er på 130 m², er opført for sig selv og rummer store muligheder for at indrette sig helt privat og individuelt. Det har på et tidligere tidspunkt været indrettet med to lejligheder, så med badeværelse og køkken på begge etager kan indretningen nemt tilpasses de fleste familiers behov.
 
Huset er i indflytningsklar tilstand, og alle rum har et stort lysindfald fra såvel de store vinduespartier som de nyere Velux ovenlysvinduer på 1. sal. Fra vinduerne på husets bagside er der god udsigt til haven og videre ud over de nærliggende marker. Vinduerne ud mod gaden giver hurtigt et godt indblik i, hvad der rører sig på Bygaden, som binder landsbyen sammen.
 
Adgangen til husets hjerte, den store og lyse stue, sker gennem de originale fyldningsdøre, der fremstår afsyrede og velbevarede.Den lukkede have er stor og parklignende med flere flisebelagte solterrasser og et utal af hyggelige kroge og hjørner, hvor man kan slikke sol, finde skygge ellers søge et privat enrum. Ejendommen byder desuden på et stort redskabsskur, perfekt til redskaberne for en familie med grønne fingre.
 
Midt i hyggelige Nisset – kun 6 km fra Silkeborg Midtby og med bybusstoppested få meter fra hoveddøren – udbydes denne ejendom, der oprindeligt er bygget som landsbyens smedje og samlingssted.
 
Beboelsesbygningen på 130 m² er opført for sig selv og rummer store muligheder for at køberen kan indrette sig helt privat og individuelt.
 
Den lukkede have er stor og parklignende med flere flisebelagte solterrasser og et utal af hyggelige kroge og hjørner, hvor man kan slikke sol, finde skygge ellers søge et privat enrum.
 

Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med naturgas

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger