Klosterlundvej 17B, 7442 Engesvang

Historisk ejendom i Klode Mølle

Leder I efter en bolig, der har sjæl og historie og samtidig er i velrenoveret og god stand?
 
Med huset på Klosterlundvej, som er den gamle Brugs i Klode Mølle, får I en unik bolig med idéel placering for naturelskere. Her får I udsigt over marker og skove så langt øjet rækker. Bølling Sø og Stenholt Skov ligger i kort cykelafstand og lokker med skønne løbe - og mountainbiketure året rundt.
 
Nærområdet præges af imødekommende naboer i alle aldre, og en velfungerende borgerforening, der med blandt andet julefest, høstfest og meget andet, bidrager til et dejligt fællesskab. De 3,5 km til Engesvang, hvor I finder skole, daginstitution og indkøbsmuligheder kan tilbagelægges med skolebus lige fra hoveddøren eller ad trygge cykelstier.
 
Huset er præget af landlig charme og af omhyggelige løbende renoveringer. Fra entréen er der direkte adgang til bryggers/vaskerum og et velholdt badeværelse med gulvvarme og til køkkenalrummet, som er husets charmerende samlingspunkt - der med sine sprossevinduer og træbeklædte lofter med spots har en landlig og elegant atmosfære. Køkkenet er et nyere og velholdt Kvik køkken med mange skuffer til praktisk opbevaring og  amerikanerkøleskab. Her er behagelig gulvvarme og køkkenet forlænges elegant af alrum og stue. Fra alrummet er der udsigt og udgang til den lukkede have. Desuden har I ad franske døre adgang til endnu en stue. Fra bryggerset er der udgang til garagen, hvor der også er fyrrum.
 
På førstesalen finder I via repos fire renoverede værelser, der har smuk udsigt over marker og skov, samt et nyere badeværelse med gulvvarme.
 
Til huset hører desuden et udhus, med tre rum, med mulighed for opbevaring af maskiner, etablering af værksted og meget andet. I forlængelse af udhuset er der carport/overdækning.
 
Haven er privat og ugeneret omkranset af træer, og her får I en stor græsplæne med nedgravet trampolin, der indbyder til leg og aktivitet, samt en dejlig terrasse, hvor aftensolen kan nydes.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger