Borgergade 33, 2. th., 8600 Silkeborg

Lys og rummelig ejerlejlighed tæt på både byliv og natur

Søger du en bolig i byen og helt tæt på en del af Danmarks smukkeste natur? Så læs med her.
 
Lejligheden på Borgergade, der har kig til store træer og et roligt kvarter, ligger kun et stenkast fra både den smukke Silkeborg Langsø og uforstyrret skov. Her er dog heller ikke andet end en kort gåtur til centrum af Silkeborg, der byder på en bred vifte af både sports - og kulturtilbud.
 
Her er kort sagt alle muligheder for en aktiv fritid. Skole - og daginstitution nås på få minutter fra boligen, ligesom der er et udvalg af indkøbsmuligheder i gåafstand. Her kommer I med andre ord ikke til at mangle noget. Med denne lejlighed bliver I en del af en aktiv ejerforening, der rummer otte lejligheder. Her er man gode til at løse tingene i fællesskab og har blandt andet fælles arbejdsdage, hvor ejendommen samt gårdarealer vedligeholdes.
 
Lejligheden fremstår lys og velindrettet. Fra entréen træder man direkte ind i lejlighedens rummelige køkken-alrum der også har udgang til altan, hvor udsigten over området kan nydes på lune dage.
 
Køkkenet er velholdt og fremstår indflytningsklart. Fra køkken-alrummet er der ligeledes adgang til lejlighedens to lyse værelser samt badeværelse. På badeværelset, der fremstår indflytningsklart samt med gulvvarme, er der også funktionelle hvidevarer.
 
Desuden er det værd at nævne, at samtlige af lejlighedens vinduer er nyligt udskiftet til Veluxvinduer i god kvalitet.
 
Til lejligheden hører ikke mindst carport samt redskabsskur.
 
I får også del i ejerforeningens hyggelige gårdmiljø med store træer samt bord / bænkesæt. I kan med andre ord sagtens nyde kaffen i det fri - også derhjemme.
 
En bolig, der skal opleves! 
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger