Virklundvej 66C, 8600 Silkeborg

Total istandsat villa med uovertruffen udsigt på toppen af Virklund

Man skal lede længe for at finde en højtliggende bolig som denne. Her får I foræret en udsigt, der er de færreste forundt, og som forandrer sig i løbet af året i takt med at årstiderne og vejret skifter.
 
Den velbeliggende bolig er i Virklund, der er en velfungerende by med både pasningstilbud til de yngste, en god skole, en Daglibrugs samt off. busforbindelser og cykel- og natursti til Silkeborg.
 
Derudover kan Virklund byde på en vidunderlig natur med bl.a. badesøen Thorsø og de store skovområder, der indbyder til en aktiv livsstil med vandreture, løb og mountainbike.
 
Vi skal her se en villa, der de seneste år har gennemgået noget af en forvandling. Her er foretaget mange renoveringer og istandsættelser, så I får her en bolig, der er lys og moderne og lige til at flytte ind i.
 
Foruden et velindrettet stueplan får man også her en brugbar underetage på hele 120 m² med gode udfoldelses- og anvendelsesmuligheder. Det gennemgående tema i boligen er tidløse lyse materialer, der sammen med de smukke lysindfald og udsigter skaber en dejlig imødekommende bolig.
 
Hjerterummet i boligen er det åbne køkken-alrum, hvor yndlingspladsen hurtigt kan blive omkring spisebordet, hvor lyset strømmer ned fra et stort ovenlysvindue. I køkkenet er der taget et frækt valg med et sort køkken, der giver et godt modspil til det lyse rum.
 
De billedskønne udsigter kan nydes fra flere af rummene, så her er kunst på væggene næsten overflødigt. I åben forbindelse med køkken-alrummet ligger også den hyggelige opholdsstue med udgang til en stor terrasse, som der også er udgang til fra køkkenet.
 
På træterrassen har I en uforstyrret udsigt, der skal opleves med egne øjne. Etagen rummer endvidere 2 værelser, et badeværelse samt entré.
 
Underetagen gemmer på to store værelser, et badeværelse med bruseniche samt bryggers og disponible rum og udgang til hobbyrum/værksted.
 
Uderummet er helt naturligt indrettet, så man udnytter udsigten fuldt ud. Terrassen har derfor en god størrelse, og den er delvist overdækket, så den smelter fuldstændig sammen med resten af boligen, og det resterende uderum er let at holde.
 
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med naturgas.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger