Tøndervej 3, 8600 Silkeborg

Udsigtsvilla i Hvinningdal

Huset, der har en flot udsigt over hele Silkeborg, ligger i et imødekommende nabolag med naboer i alle aldre. Her er med andre ord masser af legekammerater at finde til børnene.
 
Her har I hverken langt til skole, daginstitution eller indkøb. Den nærmeste daginstitution ligger blot 200 m fra boligen ligesom den nærmeste folkeskole ligger blot 1 km væk. Ved skolen er der masser af muligheder for at gå til sport for både børn og voksne - med andre ord er her rig mulighed for en aktiv hverdag.
 
Jeres indkøb kan I da også gøre bare 1 km fra hjemmet i Fakta eller 5 min. cykeltur fra huset ad stisystem i SuperBrugsen og Netto. 
 
Huset er hyggeligt og er løbende renoveret. Fra entréen, hvor der også er et mindre gæstetoilet med gulvvarme, er der adgang til den store lyse stue med en brændeovn, der skaber hygge på de køligere dage.
 
Fra stuen har I adgang til en lys og indbydende spisestue, der elegant forlænges af en udestue, der kan nydes hele året ,og som netop har fået nye vinduer.
Fra spisestuen har I adgang til et velholdt kvalitetskøkken fra BIGA i bejdset massiv eg samt til en fordelingsgang, der praktisk forbinder husets fire gode værelser samt badeværelse.
 
På førstesalen ligger en dejlig stue med en pejs, der skaber atmosfære, og en skøn udsigt over Silkeborg, som også kan nydes fra den overdækkede terrasse.
 
Værd at nævne er desuden, at huset allerede har G4S alarm, som kan overtages og at alle vinduer løbende er skiftet indenfor de senere år.
 
Endvidere bryggers med adgang via en overdækket terrasse, samt et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. 
 
Sidst får I her en lukket garage med el-port og et rummeligt redskabsskur.
 
I stueplan findes også en overdækket terrasse, der byder på fantastisk læ for både regn og vind. Kan også bruges til carport.
 
Haven er indrettet med forskellige charmerende terrasser og hyggekroge. Haven består ellers af velanlagte bede langs huset samt en græsplæne med plads til leg. Buskene i enden af haven skaber ro og en dejlig ugeneret have. 

Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger