Skærskovvænget 33, 8600 Silkeborg

Velindrettet bolig på stille blind vej i lukket vænge i Funder Kirkeby

Vil I gerne være en del af et stærkt lokalsamfund, hvor fællesskabsfølelsen lever i bedste velgående, så kan denne bolig i naturskønne Funder Kirkeby nær Silkeborg, måske være noget for jer
 
Området er meget populært dels på grund af den smukke natur og dels på grund af den gode placering i forhold til både motorvejen mod Aarhus og Herning samt Silkeborg by med de hyggelige gågader og de mange kulturelle og kulinariske tilbud.
 
I det nære miljø er der legeplads og børnehave, og de større børn kan cykle til skolen ligesom der er indkøbsmulighed og gode idrætsfaciliteter tær på. Villaen vi her skal se nærmere på ligger i et roligt vænge på en blind vej uden nogen nævneværdig trafik.
 
Det er en ældre villa, der fremstår mere eller mindre originalt indrettet, som den er opført i 1979. Der er sket en løbende vedligeholdelse, men ikke de store udskiftninger, dog er vinduerne mod sydvest skiftet og taget er malet og renset.
 
I får altså her gode muligheder for at tilsætte jeres eget præg med et rigtig godt udgangspunkt. Indretningen passer godt til familielivet med en afdeling med værelser og praktiske rum og en afdeling med de fælles opholdsarealer.
 
I værelsesafdelingen finder vi 4 gode værelser, alle med indbyggede skabe samt et oprindeligt badeværelse med badekar og bruseniche samt et originalt gæstetoilet. I denne del af villaen finder vi også den pæne entréindgang samt det praktiske bryggers med god plads til vaskefaciliteter og opbevaring m.v.
 
Villaen rummer derudover et velindrettet spisekøkken med hvide elementer og videre indgang til den større vinkelstue med udgangsdør til en skøn sydvendt og solrig terrasse. Uderummet er anlagt primært med græsplæne, så her er rig mulighed for leg og fysisk aktivitet uden for, ligesom der er plads til gode terrasser og solkroge m.v.
 
Foran villaen er anlagt en flisebelagt indkørsel, der fører ind til carporten med medfølgende udhus. En god og regulær bolig, der har en optimal beliggenhed i Funder Kirkeby. 
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med naturgas

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger