Langelinie 46, 8600 Silkeborg

Charmerende og bynær villa.

Du er hjertelig velkommen til denne attraktive villa beliggende på Langelinie 46, i det bynære Alderslyst.
 
Området er kendetegnet ved at være roligt og børnevenligt, med byens faciliteter beliggende inden for få minutter.
 
Der er både indkøbsmuligheder, skole og institutioner inden for nærmeste afstand af villaen. Boligen er oprindeligt opført i 1956, men er blevet renoveret både i 2009 og 2018. På den skønne grund på 862 m² kan du invitere til hyggelige stunder med familie eller venner. Boligen rummer hele 124 m², samt 65 m² veludnyttet kælder.
 
Træder man indenfor kommer man ind i en rummelig entré, hvorfra der er adgang til kælder, 1. sal, samt stueetagens toilet, køkken-alrum, samt vinkelstue.
 
Køkkenet er skiftet og renoveret i 2018 og fremstår særdeles nydeligt. Boligens vinkelstue er renoveret, men med respekt for den charmerende stil huset er opført i. Det er desuden værd, at nævne at stuen er særdeles rummelig og der er dermed god plads til at hele familien kan samles i husets hjerte. Kælderen rummer bryggers, stort badeværelse, samt 2 disponible rum, hvoraf sælger bruger det ene som soveværelse og kontor. 1. salen er etableret i 2008, og rummer et stort multirum, samt et stort værelse.
 
Fra især stuen er der en flot udsigt ud over byen, samt boligens flotte have. Med en biogasovn og loft til kip, bliver der virkelig inviteret til hygge i det store multirum. Bevæger vi os ud på den meget velholdte grund, finder vi en velholdt carport, hvor bilen trygt kan holde i alt slags vejr.
 
Desuden er der et cykelskur og et udhus på 22 m² som er oplagt til opbevaring af f.eks. haveredskaberne.
 
Sælger gør desuden opmærksom på, at ejendommens kvist er lavet i 2018 og boligens vinduer er skiftet i 2008.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger