Julsøvej 224, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

Unik 1-plans villa med muligheder

Leder du efter en unik 1-plans villa med niveauer, anderledes indretning og med flotte og nemme udenomsarealer, som til-og-med ligger i Sejs-Svejbæk, så er ejendommen her.
 
Den perfekte indretning til familien med store børn, til air-b'n'b m.m.  Den ligger i gå-afstand til Svejbæk station og med kort afstand til motorvejen Århus/Herning. Det er også muligt at købe boligen og benytte som udlejningsejendom.
 
Ejendommen er beliggende i det attraktive Sejs-Svejbæk. Her finder du alt hvad du har brug for i hverdagen - og mere til. Her er gode indkøbsmuligheder, en god skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og noget af den smukkeste natur som Silkeborg har at byde på.
 
Boligen har et godt køkkenalrum med skiffergulv og kogeø, hvortil der også er 3 spisepladser. Her god plads til langbordet med 8-10 stole til. Der er åbent til stuen, med plads til sofagruppe og skiffergulvet fortsætter nogle trin ned til "pejse"-stue, hvor der kan hygges med varmen fra brændeovnen om vinteren. 
 
Om sommeren kan man åbne op ud til den store flisebelagt terrasse. Den er forsænket i forhold til haven, der gør at her er mere læ og ro til de skønne sommerdage og -aftener. Her er et dejligt soveværelse med walk-in.
 
Fra entreen i åben forbindelse med køkkenalrummet er der adgang til boligens ene badeværelse. I badeværelset har gulvet og bruseafsnittet flotte store aflange klinker, her er godt stort skabsmiljø og ovenlys vinduet giver et dejligt indtryk. 
Derudover er der to værelser med egen indgangsdør. Begge værelser har også flere sprossevinduer, så de fremstår lyse og behagelige.
 
I tilbygningen separat lejlighed med køkkenalrum, soveværelse, lille entre og  badeværelse. Derudover stort fyr- og vaskerum / værksted.
 
I Sejs-Svejbæk finder du Sindbjerg og Stoubjerg, hvor du har rig mulighed for en god løbe- eller gåtur i det bakkede terræn. Når du når toppen på bjergene, så har du den smukkeste udsigt ud over hele Sejs-Svejbæk.
 
Så er der selvfølgelig også søerne, som der er nem adgang til ad flere veje og stier i byen. Der er flere gode offentlige bademuligheder i søerne og er ønsket en tur med Silkeborgs berømte Hjejle, så stiger du bare på i Sejs-Svejbæk, hvor den ligger til.
 
Sejs-Svejbæk ligger kun få minutters kørsel fra motorvejsnettet, hvor du nemt kommer i retning af både Århus og Herning.
 

Andre oplysninger:

Boligen opvarmes med træpillefyr. Ejendommen er udlejet til 1./11.2021.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger