Lemmingvej 21, 8600 Silkeborg

Velbeliggende bolig direkte ud til åbne marker

Med en skøn beliggenhed i landlige omgivelser i den hyggelige landsby Sejling finder vi denne lyse og velindrettede bolig, der er delvist renoveret og lige til at flytte ind i.
 
Området er præget af åbne marker og natur, og her er et godt og stærkt sammenhold i lokalsamfundet. Her er man tæt på skolen og pasningstilbud i Skægkær og skal man pendle efter jobbet, så er man også godt placeret i forhold til motorvejen mod Herning/Aarhus.
 
Holder man af, at cykle, kan man bl.a tage turen ind til Silkeborg, der ligger ca. 7 km fra villaen. Den velholdte villa er opført i 1964 og er opført i et velindrettet plan og den har godt med albuerum. Derudover er der masser af dagslys, der strømmer ind, ligesom uderummet er en sand oase med en smuk åben udsigt ud over markerne.
 
Boligen udgør 118 m², der syner af mere, og kvadratmeterne er godt fordelt. Der er sket en løbende vedligeholdelse og udskiftning af bl.a. køkken og badeværelser ligesom uderummet er anlagt med skønne kroge og en nyere overdækket terrasse, hvor uderummet kan nydes fuldt ud.
 
Planløsningen byder på en værelsesafdeling med en entré og hele 3 værelser, hvoraf de to af dem har skabe samt to lækre badeværelser, det ene med bruseniche og vaskesøjle og det andet med bruseniche og hjørnespa, der indbyder til afslappende bade.
 
Den anden afdeling består af et køkken-alrum i åben forbindelse med den hyggelige opholdsstue, hvor lyset strømmer ind fra flere sider. Herfra er videre udgang til en dejlig overdækket terrasse med udsigt til haven, så man kan holde øje med eventuelle legende børn.
 
I haven er der videre gode legefaciliteter samt en bålplads, og derudover er der opført et udhus og etableret en hønsegård, hvor hønsene går i læ af det store kastanjetræ, og man kan hente frisklagte æg til morgenmaden.
 
Til villaen hører en flisebelagt indkørsel samt garagen, der er omdannet til et stort værksted med tilhørende opbevaringsplads. 
 
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med træpillefyr.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger