Heimdalsvej 1, 8600 Silkeborg

Unik, arkitekttegnet villa med smukt lysindfald

På Heimdalsvej i Silkeborg, finder vi denne smukke arkitekttegnede villa med 5 forskudte plan.
 
Villaen ligger i et naturskønt, kuperet område tæt på Silkeborg Langsø, med blandt andet naturlegeplads og grønt område i kort gåafstand fra boligen.
 
I får desuden under 1 kilometer til indkøbsmulighed og Hvinningdalskolen, hvor der også kan dyrkes fritidsaktiviteter, samt flere forskellige daginstitutioner.
 
Den unikke villa på 269 etage kvadratmeter er tegnet af arkitekt Uwe Reihs. Med sine forskudte plan og store vinduespartier er villaen utrolig lys med smuk udsigt over Silkeborgs natur og tage og med en god rumfornemmelse.
 
Villaen er løbende renoveret med blandt andet nye termoruder, ny varmepumpe og nyere badeværelse med Svane badelementer og stenbordplade med nedfældet vask og køkken.
 
Fra entréen i stueplan er der indgang til et walk-in closet og ellers byder etagen på et lyst alrum med pitch pine gulv, et bryggers med egen indgang og et køkken. Køkkenet af mærket Profil har hvide fronter og egetræsrammer og har udgang til en stor, sydvendt altan.
 
Følger man trappen fra stueplan ned, finder man en stue med fiberbetongulv og et dejligt lys fra vinduerne og terrassedøren ud mod haven. På etagen finder man desuden et soveværelse med indbygget opbevaring og et badeværelse med toilet og bruser.
 
Følger man trappen videre ned, træder man ind i villaens kælder med tre disponible rum, hvoraf det ene har udgang til haven. Tager man trappen op fra stueplan, træder man op på et plan med en stor stue med smukt lysindfald fra de mange vinduespartier.
 
Fortsætter man op ad trappen, kommer man til det øverste plan med et rummeligt repos, to værelser med indbygget opbevaring og et badeværelse med toilet, bruser og badekar.
 
Da boligen ligger på en skrånende grund, er der anlagt flere terrasseområder. Ud over den 21 kvadratmeter store altan med udgang fra køkkenet, er der anlagt stenterrasse i to niveauer med udgang fra boligens to nederste plan. Her kan man nyde udsigten over den ugenerede grønne have med græsplæne, enkelte buske og træer. Derudover stenterrasse mod vest.
 
Foran boligen er der desuden anlagt en indkørsel op til carport og et isoleret redskabsskur.
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med luft-til- vand.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger