Enghavevej 20, 8600 Silkeborg

Smuk liebhavervilla i gennemført stil centralt i Silkeborg

Søger I en unik bolig, der skiller sig positivt ud fra mængden med etsmukt ydre og en gennemtænkt indretning fyldt med smukke og eneståendemurede detaljer og fritlagte bjælker, så kan denne rummelige liebhavervilla være noget for jer.
Villaen har gennemgået en forvandling, hvor der er skabt en flot villa i engennemført stil. Oprindeligt er villaen opført i 1920 med ca. 60 kvm, ogi perioden 2003 - 2007 er den tilbygget og ombygget, så man i dag får envelindrettet bolig, der kan rumme familieliv og når der inviteresgæster. Herudover er der opført en garage i samme stil som både villaen og det store udhus/anneks, der har god opbevaringsplads ogværkstedsplads.
 
Området er attraktivt, da man her er tæt på Silkeborg Langsø og man kangå ind til Torvet på ca. 20 minutter. Her hersker et godt naboskab i destille og rolige omgivelser. Området har alt, hvad man skal bruge i enhverdag med og uden børn.
 
Den skønne atmosfære og stemning, der er skabt uden for, er ført medind, så her kan man se frem til at indtage en sjælfuld hvidmalet bolig,der hænger sammen på elegant vis. De mange lysindfald og varierendeloftshøjder samt de fritlagte bjælker, giver en skøn rumfornemmelse nårman bevæger sig rundt.
 
I stueplan har man et pænt køkken-alrum med indgang til et badeværelseog udgang til entréen samt med indgang via en dobbeltdør til den smukkespisestue med en indbygget brændeovn og loft i kip samt trappe til enhems. Her er indgang til et kontor og den hyggelige opholdsstue med enmuret pejs og en rundbuet karnap. Der er indgang til et stortsoveværelse med udgang til terrassen.
 
En trappe fører op tilførstesalen, der rummer et depotrum, badeværelse og to værelser.

Uderummet er flot anlagt med smukke stenbelægninger og enkelte bede. Manvil altid kunne finde sol og læ i denne private og lukkede have.

Denne smukke villa er for den kræsne køber, der ønsker sig en atmosfærefyldt og unik bolig med en central beliggenhed i Silkeborg.
 
En villa i særklasse, som vi glæder os til at vise frem.

Kontakt os

  • Lene Bang

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 53888600

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger