Holmmøllevej 17, 8600 Silkeborg

Velholdt villa i landlige omgivelser tæt på skole og børnehave

Fantastiske udsigter til naturen og en ugeneret beliggenhed er to faktorer, der gør denne velindrettede bolig i 3 plan attraktiv.
 
Her kommer man til at bo i et stærkt lokalsamfund i landlige omgivelser i Lemming. Der er her et godt sammenhold, der også holder godt liv i foreningslivet.
 
I byen er der nemlig både en stor sportsplads og et forsamlingshus, så her er gode faciliteter til at arrangere sociale aktiviteter for alle aldre. Her er der ligeledes børnehave og friskole, og skal man ind til Silkeborg Midtby skal der kun tilbagelægges 4 km så er man i det pulserende bylivs kerne.
 
Skal man pendle efter jobbet kan man her glæde sig over den forholdsvis korte køretur til motorvejen mellem Herning og Aarhus. Læs mere om Lemming her på deres fælles hjemmeside: lemmingomegn.dk
 
Villaen er opført i 1949 i røde mursten, og den udgør 136 velindrettede m² plus en god og brugbar kælder samt en dobbelt carport med medfølgende skur, alt sammen beliggende på en grund på 812 m², der grænser direkte op til vidtstrakte marker.
 
Der er sket en omfattende renovering for ca. 20 år siden, hvor både tag, vinduer og døre blev skiftet ud, kælderen blev istandsat med bl.a. opsætning af køkken og renovering af badeværelse. Herefter er der sket en løbende vedligeholdelse, så den er fortsat i god stand, men der er også gode muligheder for at tilsætte jeres eget præg.
 
Planløsningen byder i stueplan på en dejlig stor og lys stue i delvis åben forbindelse med spisekøkkenet, hvorfra der er udgang til en skøn vestvendt og solrig terrasse. Her kan man nyde en dejlig åben udsigt ud over naturen, mens man laver mad m.v.
 
Stueplan rummer videre et badeværelse samt en entré med trapper til førstesal og kælder.
 
På førstesalen er der et repos og 3 værelser. Kælderen består af et køkken, badeværelse og to gode disponible rum i beboelsesstandard samt et bryggers.
 
Uden for kan man indtage en skøn landhave, der primært består af en stor græsplæne med et levende hegn som baggrund.
I haven er der masser af plads til leg, og her er etableret en skøn terrasse med bålplads og et drivhus.
 
En skøn villa i landlige og trygge omgivelser, hvor man kan nyde naturen tæt på.

Kontakt os

  • Pernille Lind Lippert

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23636894

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger