Buskelundskoven 97, 8600 Silkeborg

Gennemført, moderne kvalitetsvilla med børnevenlig beliggenhed

På Buskelundskoven 97, finder vi denne 183 m² store moderne villa, hvor der virkelig er kræset for detaljen.
 
Villaen har en børnevenlig beliggenhed på en stille vej, med blandt andet helt ny legeplads i området. Her er masser af sikre stisystemer lige ved boligen, så man trygt kan sende børnene afsted på egen hånd til Buskelund skolen og de mange fritidsaktiviteter i området og i den nye hal.
 
Indkøbene kan klares omkring 800 meter fra boligen og pendler man til og fra arbejde, er det nemt og hurtigt at komme på Silkeborg- motorvejen.
 
I den store, fuldmurede kvalitetsvilla er intet overladt til tilfældighederne og der er blandt andet lavet en planløsning med børne- og forældreafdeling, indtænkt masser af opbevaringsplads,Genvex-anlæg og centralstøvsuger.
 
Fra entréen, er der indgang til et praktisk bryggers samt en fordelergang. Her finder man tre af villaens store værelser, som alle har lyst trægulv, samt et badeværelse med toilet og bruser. I midten af huset, ligger det store køkken-alrum som har loft til kip og udgang til en af villaens terrasser.
 
I det hvide Invita-køkken med Corian-bordplade og stor køkkenø, er der masser af bord- og opbevaringsplads og lækre detaljer, mens der i alrummet er plads til spisebord. En dobbelt glasdør adskiller alrummet fra opholdsstuen, som ligeledes har loft til kip og et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier ud mod haven.
 
I denne del af villaen finder man også forældreafdelingen: skydedørsgarderobe med indbygget opbevaring , soveværelse og stort dejligt badeværelse.
 
Boligen har et dejligt uderum med en stor, sydvestvendt terrasse i hele villaens længde, ud mod den vedligeholdelsesnemme baghave med græsplæne og hæk.
 
Foran huset er der ligeledes anlagt terrasse, og villaen har en stor indkørsel, op til en dobbelt garage med el-port.I forbindelse med den store garage, er der også cykelskur og værksted.
 
Boligen har desuden hele tre store loftsrum til opbevaring. En gennemført villa med lækre detaljer og børnevenlig beliggenhed. 
 
Andre oplysninger: Overtagelse efter aftale. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger