Christianshedevej 17, 7441 Bording

Spændende ejendom i naturskønne omgivelser ved Christianshede

Er I på jagt efter en spændende bolig med et historisk strøg, så kan denne ejendom, der tidligere har fungeret som skole for områdets børn, måske være interessant for jer, at se nærmere på.
 
Med en beliggenhed i naturskønne omgivelser ligger denne rummelige ejendom, der også består af et anneks og en garagebygning med to parkeringspladser samt en afdeling med hestebokse og en lille hestestald. Stedet her rummer mange muligheder for anvendelse og skal I bruge stedet til dyrehold, er der tillige en eventuel mulighed for at tilkøbe jord.
 
Geografisk ligger ejendommen i kort afstand fra motorvejen mellem Aarhus og Herning ved Pårup afkørslen. Man skal nok påregne lidt renoveringsarbejde og istandsættelse, såfremt man ønsker sig en opdateret bolig, men potentialet og pladsen er stor, så her er det kun fantasien, der sætter grænser.
 
Det rummelige stuehus er i to plan med de gamle skolestuer, der i dag er indrettet som to store stuer. Herudover er der i stueplan et stort charmerende køkken, et bryggers, 2 badeværelser og et værelse.
 
På førstesalen er der etableret hele 5 værelser og et gennemgangsværelse, der leder ud til et stort uudnyttet loftsrum med flere anvendelsesmuligheder. Annekset er indrettet med et badeværelse og 2 værelser, hvoraf det ene har udgang til en terrasse.
 
Uderummet er godt vokset op, så her overtager man naturgrund på 5.516 kvm med gode indretningsmuligheder. Med naturen lige uden for døren, får man ofte besøg af skovens dyr på matriklen, hvor der også er mange træer og buske. Over den store garagebygning er der et stort rum, hvorfra der er en god udsigt ud over området, så også her ligger der er der flere anvendelsesmuligheder.
 
Det er en ejendom, der kan rumme flere generationer, den store familie, og jer med den pladskrævende hobby eller lysten til at holde dyr på ejendommen.
 
Ejendommen fortjener et besøg, såfremt I som os kan se det store potentiale, der ligger gemt bag den flotte smedejernslåge her i de naturskønne områder ved Christianshede.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger