Højervej 3, 8600 Silkeborg

Familievenlig villa med udsigt tæt på Silkeborg by og Langsø

Søger I en bolig med masser af plads, i et børnevenligt og fredfyldt område, er denne moderniserede villa måske noget for jer.
 
Boligen er beliggende på en stille vej, hvor I blandt andet kommer til at have under 2 km til indkøbsmuligheder, den populære Buskelundskole, Hvinningdalskole samt Buskelundhallen, som huser en masse forskellige foreninger. Derudover ligger villaen tæt på Silkeborg Langsø, med en masse gode stier og grønne områder.
 
Boligen er løbende moderniseret og vedligeholdt og rummer både flere gode værelser, samt en stor, lækker stue og alrum. I stueetagen finder man en rummelig entré, et moderniseret badeværelse med toilet og brus, to værelser, et gæstetoilet samt samt stor lys køkkenalrum og stue.
 
Det nyere HTH-køkken har masser af opbevaringsplads bag hvide, grebsløse fronter, som står i smuk kontrast til kogeøen med mørke træfronter. I køkkenet er der desuden plads til et spisebord, mens en dobbelt fransk dør adskiller køkken og alrum. Alrummet har et skønt lysindfald fra vinduerne og døren til terrassen, og åbner op til den store stue med en hyggelig indsatspejs.
 
Følger man trappen op til førstesalen, kommer man op på et lyst repos, hvorfra der er indgang til yderligere to rummelige værelser, et badeværelse med toilet, brus, badekar og dobbeltvask og det store soveværelse med indbygget opbevaring og udgang til svalegang.
 
Fra førstesalen er der desuden en smuk udsigt over Silkeborg by samt kig til Silkeborg Langsø. Ud over villaens 294 imponerende m² fordelt på stue- og førstesal, har boligen også en renoveret kælder på 79 m². Med både egen indgang, bryggers, hobbyrum, badeværelse med toilet og brus samt to værelser, er etagen oplagt som teenageafdeling.
 
I 2017 er huset blevet efterisoleret og hulmurisoleret.
 
Villaen har desuden en skøn sydvendt terrasse, samt en lukket have omkranset af hæk, buske og små træer. Foran villaen er der anlagt en dobbelt carport og en stentrappe op til hoveddøren.
 
En velholdt og moderniseret familiebolig med masser af plads og muligheder, i et roligt kvarter.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger