Sjællandsgade 23, 8600 Silkeborg

Villa-lejlighed med attraktiv beliggenhed i Alderslyst

Her er en unik mulighed for at erhverve en velbeliggende og meget charmerende villa-lejlighed midt i Alderslyst tæt på de mange gode faciliteter, der findes her med indkøbsmuligheder, spisesteder, apotek og svømmehal tæt på. Derudover er der let adgang til motorvejen og kun en kort cykeltur til tog-og busstationen.
 
Ejendommen er opført i 1909 og er løbende istandsat, så den fremstår i en pæn stand med bl.a. et nyere køkken og bad i lejligheden på førstesal samt ny glasafskærmning på tagterrassen. Her er 3 lejligheder, fordelt med 2 i stueplan og en stor på førstesal.
 
Den største af de 3 bolig er den stemningsfulde lejlighed på førstesalen. Her kommer man op i et atmosfærefyldt åbent rum, der leder ud til et spisekøkken og ind til 2 værelser. Der er videre indgang til en hyggelig stue med brændeovn og udgang til den lækre tagterrasse, hvor man kan sidde i private rammer. Denne bliver ledig 1. juni, hvor køber evt. selv kan flytte ind og dermed bo billigt med to lejere i underetagen.
 
De to lejligheder i stueplan har begge en god planløsning og pladsen er godt udnyttet. Den ene lejlighed består af en entré med plads til vaskemaskine og videre indgang til to stuer en suite samt et spisekøkken og et værelse med indgang til et badeværelse. Den tredje lejlighed er indrettet med et badeværelse med plads til vaskefaciliteter og to rummelige værelser, hvoraf der i det ene er etableret et køkken i åben forbindelse.
 
Til villaen hører en hyggelig gårdhave, der er placeret på bagsiden af villaen. Her er rigtig god plads til at nyde udelivet med alt hvad det indeholder af hyggelige grillaftener og solbadning m.m.
 
Området er et stille og roligt område af byen, så til trods for den bynære placering med gåafstand til alt, herunder Silkeborg Langsø, ja, så vil man opleve en god ro i haven. Til ejendommen hører tillige en carport med plads til 1 bil. Med denne ejendom følger der en god investeringsmulighed, ligesom det er muligt selv at bo i ejendommen og leje to lejemål ud. Uanset hvad man vælger, så får man her en gedigen og velholdt ejendom med en meget attraktiv beliggende i Silkeborg.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger