Remmebakken 8, 7430 Ikast

Fantastiske byggegrunde i naturskønt område

Drømmer du om at bygge i et naturskønt og attraktivt område, som allerede summer af liv og glade beboere? Hvor Skelhøje Plantage er lige om hjørnet, og hvor Ikasts mange tilbud er en kort cykeltur væk ad etablerede stisystemer? Er du interesseret i golf og drømmer om at gå fra terrassen og direkte ud på den spændende og kuperede golfbane – eller er du mere til løb, vandring eller mountainbike i plantagen?
 
 
Uanset er den nye bydel 3 Høje i den østlige del af Ikast et rigtig godt bud på placeringen af dit nye drømmehus. Også på Remmebakken – lige på den modsatte side af Grøddevej og med uforstyrret udsigt over Storådalen – er der fortsat enkelte muligheder for at sikre sig en af de eksklusive udsigtsgrunde.
 
Området er i løbet af de sidste 10 år udstykket med mere end 100 attraktive byggegrunde, hvoraf en god portion allerede er solgt og bebygget – så i modsætning til så mange andre udstykninger, er vi her i tredje etape, og der findes derfor allerede leben og god stemning. Samtidig giver den varierede arkitektur et flot samlet indtryk af området, som også er rigt på grønne områder, legeplads m.v.
 
Vi befinder os omkring fire kilometer fra Ikast centrum, og området nyder således godt af nærheden til byen – men samtidig er vi midt i den smukke natur med Skelhøje Plantage til den ene side og Storådalen til den anden. Her er plads til det hele, højt til himlen og grønt i grønt.
 
Motorvejstilkørslen ligger få minutter fra området og giver perfekte forhold for pendlere med job i Århus, Silkeborg, Holstebro eller Herning.
 
Ikast er inde i en god udvikling, og her er et velfungerende handels- og fritidsliv. Samtidig findes blandt andet fire kommunale folkeskoler, international skole, idrætsskole og forskellige ungdomsuddannelser.
Grundene på 3 Høje og Remmebakken findes i mange forskellige størrelser, så der er frit valg, hvad enten man er til den store have eller hellere vil bruge sin tid på golfbanen. Foran Remmebakken er etableret en smuk sø, og der er anlagt en diskret sti mod Ikast bymidte. Også fra 3 Høje kan byen nås via stier.
 
3 Høje

De første grunde på 3 Høje blev anlagt i 2013, og siden er det gået rigtig stærkt. 3 Høje består af de tre delområder Tranehøj, Rughøj og Kokhøj, og grundene har Ikast Golfbane som nærmeste nabo. Grundene har en byggeprocent på 30, og de er mellem 930 og 1800 kvadratmeter store. Grundprisen inkluderer kloak-, vand- og el-tilslutninger samt et jordvarmeanlæg incl. installation – eller alternativt et luft til vand-anlæg. Der resterer 20% af betalingen til Ikast Vandforsyning, p.t. ca. kr. 5.000,00. Beløbet forfalder til betaling ved byggeriets start. 
 
Remmebakken

Byggemodningen på Remmebakken blev indledt i foråret 2010, da 21 unikke udsigtsgrunde blev sat til salg. Her er fortsat enkelte ledige grunde tilbage i det område, der er etableret med Ikasts sidste, uspolerede udsigtsgrunde. På Remmebakken er byggegrundene med en byggeprocent på 30 i størrelser mellem 700 og 2180 kvadratmeter, og Remmebakken er tilsluttet fjernvarmeforsyningen. Grundprisen inkluderer kloak-, vand- og el-tilslutning. Der resterer 20% af betaling til Ikast Vandforsyning samt betaling til Ikast Fjernvarme, m² bidrag samt stikledning, der forfalder ved byggeriets start.  
 
Golfbanen 
Ikast Tullamore Golf Club er i rivende udvikling med baneomlægning, ny ejer, nyt klubhus m.v., og anlægget med tre baner er blandt de mest attraktive herhjemme. Også Pay&Play-banen er blandt landets absolut bedste. Endvidere findes den gode Restaurant Kant på anlægget.
 
Skelhøje Plantage

Den smukke plantage er et sandt åndehul, og der er markeret forskellige løbe- og vandreruter samt ridestier i området. Her findes også indhegnet hundeskov og en forrygende skovlegeplads, og der er anlagt en spændende trail til mountainbiking.
 
Vi glæder os til at vise dig Ikast-områdets mest attraktive byggegrunde.
 
Flere oplysninger på dette link: http://www.lilleremme.dk/

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger