Kastanie Alle 117, 7442 Engesvang

Bo med billedskøn udsigt og egen eng direkte ned til Bølling Sø

I Engesvang finder vi denne ejendom, der har en unik beliggenhed med ca. 8 ha jord, hvoraf ca. halvdelen er engareal direkte ned til Bølling Sø. En unik mulighed for at bo med rigtig meget jord til privat brug.
 
Kender I ikke Engesvang så kommer I hurtigt til det.
 
Engesvang er et stærkt lokalsamfund med en god skole, pasningstilbud og et blomstrende foreningsliv, ligesom der i byen er mange ildsjæle, der brænder for at skabe de bedste rammer for hele familien. I byen er der også friluftsbad, tandlæge og læge og et aktivt kulturhus. Skal du pendle til jobbet, så er Engesvang også et godt sted at bosætte sig. Geografisk ligger byen mellem Silkeborg og Ikast med gode togforbindelser til Herning, Silkeborg og Aarhus og hovedvej A13 mod Vejle og Viborg, ligesom der er let adgang til motorvejen mellem Aarhus og Herning.
 
Der er her tale om en unik liebhaverejendom, der kun har haft en ejer. Grunden støder op til Bølling Sø og villaen ligger højt så I kan nyde den billedskønne udsigt ned over engen og videre ud over søen og skovområderne. Her kommer skovens dyr tit på besøg, ligesom der ofte er besøg af svaner og gæs m.m. I kan tillige inddrage søen i jeres liv med blandt andet fiskeri og sejlads på søen.
 
I får et stuehus fra 1968 med et boligareal på hele 180 m²​ samt en kælder med flere disponible​ rum. Derudover er der 3 gode udbygninger, der rummer både 2 garager, værksted, gildesal og masser af opbevaringsplads. Der har tidligere været holdt heste her, så ​her er der gode muligheder for både løsdrift og etablering af bokse. Der er sket en løbende vedligeholdelse og renovering.
 
Planløsningen i stueplan byder på et større kvalitetskøkken med spiseplads samt to store stuer, der ligger på begge sider af køkkenet. Derudover er der gangarealer, 2 værelser, samt 2 badeværelser med brusenicher. Den smukke udsigt bliver en naturlig del af jeres liv i huset, da I kan nyde udsigten til søen flere steder fra, endda når I sidder i sofaen.
 
Den parklignende have har et stort græsareal med høje træer, så uderummet er forholdsvist nemt at holde. Derudover er der etableret terrasser flere steder, så I får fuldt udbytte af solen hele dagen.
 
En sjælden perle, der ikke tidligere har været udbudt til salg, så er interessen vakt, så vent ikke for længe med at tage kontakt til os for yderligere oplysninger.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger