Funder Bakke 24, 8600 Silkeborg

Murermestervilla med direkte adgang til skoven

Med beliggenhed direkte op til skoven finder man her på Funder Bakke en smuk og vedligeholdt murermestervilla, der er opført i 1939 med gode og gedigne materialer. Fjernvarme og nye radiatorer installeret i 2016
 
Beliggenheden er god med kort afstand til både midtbyen og motorvejsnetværket, som føre dig hurtigt til Herning og Århus. I området finder man dagplejere, vuggestue, børnehave, skole, sportsfaciliteter og en Rema1000. Her kommer I til at bo i pagt med naturen, som ligger lige ude foran døren, så tæt, at skovens dyr og de mange fugle er flittige gæster i haven. Fra villaen og haven kan man året rundt nyde naturens smukke farver, når de skifter udtryk hen over året. 
 
Villaen er renoveret løbende og den fremstår indflytningsklar. Under den løbende renovering er der bl.a lavet  ny kloakering i kælderen, opsat fugtspærre, lagt omfangsdræn og efterisoleret, gulvvarme i de fleste kælderrum,  hvilket har givet en varm, tør og brugbar kælder i beboelsesstandard. Herudover er hovedparten af vinduerne skiftet og har lydisolerende glas. I 2016 blev der indlagt fjernvarme. 
 
Planløsningen er god og byder i stueplan på et hyggeligt køkken/alrum , der ligger i umiddelbar forlængelse med den flotte spisestue og den lyse nedsænket opholdsstue. I stuen sørger brændeovnen for at sende den gode varme rundt på de kølige dage og herfra kan man sidde og nyde udsigten til den smukke natur, eller opholde sig på den store terrasse. 
I den nyrenoverede hall fører en trappe til førstesalen, der rummer en stor repos, et badeværelse samt to gode værelser, hvorfra der fra det ene er udgang til en stor svalegang i hele husets bredde. 
 
Kælderen gemmer på et stort potentiale og her er flere disponible rum med gode anvendelsesmuligheder, ligesom man finder et badeværelse og bryggersfaciliteter, og  der er udgang til haven. 
 
Fra havelågen er der direkte adgang til skoven, der kan nydes fra haven og terrasseområderne, ligesom haven indbyder til leg og snobrødsbagning ved det hyggelige bålsted. I indkørslen er der godt med parkeringsareal samt en dobbelt carport.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger