Gran Alle 15C, 7442 Engesvang

Udsigt til Bølling Sø og mulighed for udstykning

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne fuldmurede og velholdte kvalitetsvilla, der i Engesvang er bedre kendt som det Egelindske-palæ. Gulstensejendommen fra 1969 har haft samme ejer siden opførelsen, og den fremstår mere eller mindre original. I kommer til at bo på en 5.600 m2 stor grund i byzonen, og her er tilmed flot udsigt til Bølling Sø og mulighed for udstykning.

Villaen breder sig over et velindrettet stueplan og en tør kælder med egen indgang. Stueetagen indeholder et funktionelt køkken med spiseplads, og der er desuden direkte adgang til haven. Den tilstødende stue er beklædt med et mønstret parketgulv, som I snildt får arrangeret med komfortable møbler, et ekstra middagsbord eller det, I ellers går og drømmer om. Rundturen fortsætter videre til et gæstetoilet, et badeværelse med gulvvarme og en smart vasketøjsskakt, der fører ned i vaskekælderen, samt tre reelle værelser, hvoraf det ene har eget walk-through-closet. Det skal fremhæves, at I får et dejlig udsyn til Bølling Sø fra alle nordvendte vinduer. I kælderen finder I fem disponible rum, et ekstra badeværelse, et praktisk vaskerum samt garage med elport, som sikrer, at I kan komme tørskoede indenfor efter en lang arbejdsdag.

I skal glæde jer til at opleve den fantastiske grund, der blandt andet prydes af egen sø og en pavillon fra 2018, hvor sommersæsonen kan nydes i fulde drag. Der er også en sydvestvendt terrasse ved huset.

Ejendommen ligger på én af de mest attraktive alléer i området, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Fra adressen får I nemlig gåafstand til Bølling Sø, kort afstand til daginstitutioner, den populære Engesvang Skole, idrætsfaciliteter, indkøb og Engesvang Station. Engesvang er centralt placeret midt mellem Herning og Silkeborg og med timedrift er der fine forbindelser i begge retninger. Foretrækker pendlere bilen tager turen til en af byerne med motorvejsforbindelsen mellem 15 og 20 minutter. 
 
Vi glæder os til at vise ejendommen frem.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger